VW
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
VW
BlackPearl, при мен линка не работи
- BlackPearl
VW
Имало няколко коли с такъв ретрофит от Куфатек, но те са били от ниво 2 към техните, а на Вальо са ниво 1. От ниво 1 до тези анимираните, поне той ми каза, че не е срещал. Пак се повтарям: 17 часа играчка било....

-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
VW
На мен моите ми допадат, защото светлата лента пасва на цвета на колата, а и са затъмнени.
Новите са застанали добре, ама не колкото за 17 часа работа![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Новите са застанали добре, ама не колкото за 17 часа работа
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
Valyo_v
VW
Ей издал си ме..
Ако сметнем и часовете ровене и четене, ще стане голямо число
От цялата работа се оказа, че няма никъде инфорнация и се наложи да викам неволята
.
Добре, че ми е приятелка и дойде та ми помогна и се случиха нещата. Успях не само да ги светна, но и да им работят всички анимирани функции както е фабрично.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Като направя читаво клипче, ще споделя!
Ако сметнем и часовете ровене и четене, ще стане голямо число
От цялата работа се оказа, че няма никъде инфорнация и се наложи да викам неволята
. Добре, че ми е приятелка и дойде та ми помогна и се случиха нещата. Успях не само да ги светна, но и да им работят всички анимирани функции както е фабрично.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Като направя читаво клипче, ще споделя!
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
VW
Vw Id5:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... o-suv-kupe
Сув купе е .
1 батерия засега с 77kwh
1 ел мотор с 180 или 205кс на задната ос както ениак.
Обаче тук ще има и опция 4х4 . При нея ще има допълнителен ел мотор на предната ос. Такова задвижване би трябвало да има и за ениак на по-късен етап.
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... o-suv-kupe
Сув купе е .
1 батерия засега с 77kwh
1 ел мотор с 180 или 205кс на задната ос както ениак.
Обаче тук ще има и опция 4х4 . При нея ще има допълнителен ел мотор на предната ос. Такова задвижване би трябвало да има и за ениак на по-късен етап.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- BlackPearl
VW
Понеже в темата за Хюндай се разбра, че ръчната ти е шеф, но при ФЛ е оправено (уж), да споделя едно впечатление от ГОЛФ Р.
Колата е страхотна и много ме кефи, има само един недостатък.
Воланът е с вградена функция да се загрява при стартиране на колата.. И ако си с ръкавици..
И не може да се изключи.....
Доста интересно
.
Колата е страхотна и много ме кефи, има само един недостатък.
Воланът е с вградена функция да се загрява при стартиране на колата.. И ако си с ръкавици..
И не може да се изключи.....
Доста интересно

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
VW
BlackPearl, тва зимата само на определени градуси или и лятото? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- BlackPearl
VW
Постоянно е това.
Това е минусът му даден от собственика. Лято, есен, зима (от лятото го има) , постоянно като запали и се включва, загрява, после държи някаква температура.
Той си е купил ръкавици , всеки път се пуска- загрява си и после държи някаква по-топла температура. И не може да кара с тях, доста спарвало.
Сега, каза ми : Няма опция за изключване, няма бутон.
Може и да може да се изключи с VCDS или да му се зададе някаква друга настройка, а може и той да не е открил, ба ли го.
Но, от как го е взел от шоурума, всеки път като пали и се загрява и после държи някаква температура. Това ме учуди.
Това е минусът му даден от собственика. Лято, есен, зима (от лятото го има) , постоянно като запали и се включва, загрява, после държи някаква температура.
Той си е купил ръкавици , всеки път се пуска- загрява си и после държи някаква по-топла температура. И не може да кара с тях, доста спарвало.
Сега, каза ми : Няма опция за изключване, няма бутон.
Може и да може да се изключи с VCDS или да му се зададе някаква друга настройка, а може и той да не е открил, ба ли го.
Но, от как го е взел от шоурума, всеки път като пали и се загрява и после държи някаква температура. Това ме учуди.

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
VW
Аз,не вярвам,да не може да се изключва от някъде в менюто
Баааххх,тея шашави инДЖинери на VW,да го направят да грее и лятоска.
Баааххх,тея шашави инДЖинери на VW,да го направят да грее и лятоска.