Предварително ревю на Skoda Superb IV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Надписите по воланите са пълен потрес, явно излиза по- евтино от емблема…. Кой ги мисли тия дизайни не знам…
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
И на Range Rover са така ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
-
maiden
Според мен трендът с надписите е заради инвазията на китайските автомобили, които имат 10 000 емблеми и хората се объркват.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ахъм... Седиш си в колата и се чудиш, аз на какво се качих? Трябва да си го пише на волана, юзера по презумпция е идиот, факт.
А надписа отвън - ако един производител не може да направи дизаин отличаващ се ясно от китайски кош... и да слага надписи - все тая.
А надписа отвън - ако един производител не може да направи дизаин отличаващ се ясно от китайски кош... и да слага надписи - все тая.
Бееееее.....
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Има марки, чиито лога са на практика името на бранда, като моята:

Не знам дали причината да се използва името вместо лого при тези производители, които имат и двете, но е факт, че повечето китайски марки имат прекалено много надписи, което не съм сигурен дали ме обърква или ме дразни.
Мога ли да разбера дали конкретен надпис е лепен (тоест може да се премахне без последствия за боята) или е монтиран чрез дупчене или някакъв друг похват?

Не знам дали причината да се използва името вместо лого при тези производители, които имат и двете, но е факт, че повечето китайски марки имат прекалено много надписи, което не съм сигурен дали ме обърква или ме дразни.
Мога ли да разбера дали конкретен надпис е лепен (тоест може да се премахне без последствия за боята) или е монтиран чрез дупчене или някакъв друг похват?
- chill
- Гараж: Дакел 280
Сетих се откъде ми е познато.

- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Че то вече логото на Шкода е надпис.. няма го индианеца
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5

Върнаха ме в 98ма, когато се учих да карам на това.
-
DasSkoda
Модела в изпълнение Л&К 2.0 ТСИ 265к.с, дали е с двата ауспуха и накрайника както на Супърб 3?
Или е с двата ауспуха скрити под бронята сочещи надолу, както е при Скаут версията?
Или е с двата ауспуха скрити под бронята сочещи надолу, както е при Скаут версията?
- ostavime
- Гараж: Deville
Някой заговори за дизайн на китайските коли... и леко настъпи мотиката. 
Оказва се обаче, че повечето хора се обръщат по "китайските кошове" все повече и повече. При това, не от любопитство, а от това, че е ново, различно, интересно и даже никак не лошо като дизайн. Единственото, което им куца е маркетинга и това да обяснят къде и как ще се поддържат, но това май няма общо с дизайна, за който говорим в момента.
Това е като спора някъде из темите, че ръбатия вид на Сюпърб 3 бил много по-добре от новия Сюпърб 4 и всички, които си взеха "адската" оферта от остатъчни коли С3, напъваха да убеждават, че са супер доволни от покупката, но това беше само, преди да излязат цените на С4, за които пък тук някои хора твърдяха, че ще бъдат с ПОНЕ 25% отгоре, което малко се размина с реалността, след като излязоха ценовите оферти, към които се оказа, че има и едни 5 години безплатно обслужване, а офертите и отстъпките едва сега започват. Мнението на някои, гледам, започва да се променя, но не забравяйте, че всички глупости, които някои хора са изписали стоят и се оказва, че не е ясно на какво точно мнение са.
Сега остава да излезе и 2.0 бензиновия мотор, който ще бъде около 200 к.с. и тогава вече нещата съвсем ще си дойдат на мястото, а какви приказки ще има от същите онези, които взеха С3... тръпна в очакване да разбера.
Всъщност знам. Ще продължат с теорията, че старият модел е в пъти по-добър. Оставаше и да си вярват...
Оказва се обаче, че повечето хора се обръщат по "китайските кошове" все повече и повече. При това, не от любопитство, а от това, че е ново, различно, интересно и даже никак не лошо като дизайн. Единственото, което им куца е маркетинга и това да обяснят къде и как ще се поддържат, но това май няма общо с дизайна, за който говорим в момента.
Това е като спора някъде из темите, че ръбатия вид на Сюпърб 3 бил много по-добре от новия Сюпърб 4 и всички, които си взеха "адската" оферта от остатъчни коли С3, напъваха да убеждават, че са супер доволни от покупката, но това беше само, преди да излязат цените на С4, за които пък тук някои хора твърдяха, че ще бъдат с ПОНЕ 25% отгоре, което малко се размина с реалността, след като излязоха ценовите оферти, към които се оказа, че има и едни 5 години безплатно обслужване, а офертите и отстъпките едва сега започват. Мнението на някои, гледам, започва да се променя, но не забравяйте, че всички глупости, които някои хора са изписали стоят и се оказва, че не е ясно на какво точно мнение са.
Сега остава да излезе и 2.0 бензиновия мотор, който ще бъде около 200 к.с. и тогава вече нещата съвсем ще си дойдат на мястото, а какви приказки ще има от същите онези, които взеха С3... тръпна в очакване да разбера.
Всъщност знам. Ще продължат с теорията, че старият модел е в пъти по-добър. Оставаше и да си вярват...
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Ти май се взимаш на сериозно? Тръпнел бил
Ни караш стария, ни новия, ни ще караш въобще. Лалаш си, колко да не заспиш.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Може пък да закара човека,ти от къде си толкова сигурен 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Не е лесно да си модератор, трябва да си доста "обран=безпристрастен".Цецо75 написа: 22.09.2024, 21:35:06 тръпна в очакване да разбера
Ти май се взимаш на сериозно? Тръпнел бил Кой го еня, за какво тръпнеш бе човек?
Ни караш стария, ни новия, ни ще караш въобще. Лалаш си, колко да не заспиш.
Друго е да може да си сипваш с голямата лопата
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
"Сюпърб" е някакъв нов модел Шкода ли ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)