Варна, морето, сините вълни!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Ами и аз съм ОК ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Уникална среща се получи днес във Варна.
Започна се със бясно бибиткане на Толбухински Ситроен по скромна Софийска Октавийка в центъра на Варна. Възмутени, пасажерите на Октавията теглиха по една на дивака със Ситроена и аха да го отлюспят, ей го, пак иде отлево и скача връз клаксона. Добре, че съм чел съответната тема тук, та се усетих, чия кола е това - Началството от Добрич е извадил РС-ката под прикритие,
познал е Вики и казва :
- Здрасти, айде с мен.
Отпадна ни взирането в навигацията, имахме си водач до мястото на срещата.
Вече се беше събрало целокупното форумно множество, даже дори имаше и един ядосано тръгнал си, както разбрах впоследствие. Дядо Поп дойде и любезно ми даде още съвети за фатките относно Новогодишната трапеза, предлагайки ми и допълнително пълно съдействие.
След като се запознах с колегите, изчезнах да снимам колите навън. Говориме си с един-двама колеги до колите, други са се събрали на пред вратата на пицерията и върви лаф и оп - иде една мацка - русичка и ме пита - Вие що снимате колите?.
Любезно отговорих - Не снимам всички коли, правя обзор на Шкода срещата тук и щракам само по Шкодите.
- А така ли, само Шкодите ли снимате?,
Казвам - Да, ето тука тия момчета пред вратата могат да потвърдят, ако нещо сте недоволна от мен, кажете им, ще ме опухат за нула време и с удоволствие.
Мацката се скри в салона.
Накрая съпругата ми нахрани един лебед на плажа с пържени картофи със сирене, голяма атракция беше.
Заведението, където се проведе срещата, беше просторно и чисто, храната беше вкусна, можеше още да изстудят бирата, хапнах доволно, десертите им също са хубави, персоналът беше любезен, отзивчив и експедитивен.
Ето снимките от срещата, клипчетата с вечния спор кое е по-безопасно - стейдж 4 или стейдж 3, как се прави гонка и как да си пазим вещите насред Париж, с дейното участие на Исята и на Сами очаквайте утре, че сега нета е никакъв, утре ще ида да крадна малко от предишното място, където бяхме и тогава ще има и видео бисери.
Последна за 2017 форумна Шкода среща във Варна.
Не Ви трябва регистрация в социалната мрежа, за да разглеждате албума.
Поздрави.
Започна се със бясно бибиткане на Толбухински Ситроен по скромна Софийска Октавийка в центъра на Варна. Възмутени, пасажерите на Октавията теглиха по една на дивака със Ситроена и аха да го отлюспят, ей го, пак иде отлево и скача връз клаксона. Добре, че съм чел съответната тема тук, та се усетих, чия кола е това - Началството от Добрич е извадил РС-ката под прикритие,
- Здрасти, айде с мен.
Отпадна ни взирането в навигацията, имахме си водач до мястото на срещата.
Вече се беше събрало целокупното форумно множество, даже дори имаше и един ядосано тръгнал си, както разбрах впоследствие. Дядо Поп дойде и любезно ми даде още съвети за фатките относно Новогодишната трапеза, предлагайки ми и допълнително пълно съдействие.
След като се запознах с колегите, изчезнах да снимам колите навън. Говориме си с един-двама колеги до колите, други са се събрали на пред вратата на пицерията и върви лаф и оп - иде една мацка - русичка и ме пита - Вие що снимате колите?.
Любезно отговорих - Не снимам всички коли, правя обзор на Шкода срещата тук и щракам само по Шкодите.
- А така ли, само Шкодите ли снимате?,
Казвам - Да, ето тука тия момчета пред вратата могат да потвърдят, ако нещо сте недоволна от мен, кажете им, ще ме опухат за нула време и с удоволствие.
Мацката се скри в салона.
Накрая съпругата ми нахрани един лебед на плажа с пържени картофи със сирене, голяма атракция беше.
Заведението, където се проведе срещата, беше просторно и чисто, храната беше вкусна, можеше още да изстудят бирата, хапнах доволно, десертите им също са хубави, персоналът беше любезен, отзивчив и експедитивен.
Ето снимките от срещата, клипчетата с вечния спор кое е по-безопасно - стейдж 4 или стейдж 3, как се прави гонка и как да си пазим вещите насред Париж, с дейното участие на Исята и на Сами очаквайте утре, че сега нета е никакъв, утре ще ида да крадна малко от предишното място, където бяхме и тогава ще има и видео бисери.
Последна за 2017 форумна Шкода среща във Варна.
Не Ви трябва регистрация в социалната мрежа, за да разглеждате албума.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Яка сбирка, евала.
Стейдж 3 & 4 са се прегърнали, добре е ... ще имаме един форум
Сериозна група
Стейдж 3 & 4 са се прегърнали, добре е ... ще имаме един форум
Сериозна група
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Готина среща се получи. Изпращаме годината подобаващо.
Чичо Ваньо не е присъствал, аз по-назад в темата казах за тютюна.
Видях се със Сами, че иначе, след интервенциите....кога ще го видя? Не ми се обажда, не се виждаме!
Побъзикахме се взаимно!
Дано не сме досадили на колегите с нашите бръщолевения за талигите.
П.С: Енцо, като правите снимки за календар, на Сами колат трябва да е в АВТЕНТИЧЕН вид- под бурката .
Уважиха ни и нови колеги, не успях много да си полафя с тях, за което им се извинявам.
Гошето Иванов- Бай Симо и той беше на линия. Много е сериозен, не пише много, но среща не изтърва. Стефан (градския) и той винаги е налиния.
Съжалявам само,че времето беше лошо и не можахме да разглеждаме колите и да си бъбрим.
П.С: И за това и не дойдох с колата, че вчера и отделих 4 часа за процедури. Пък и , хем няма да има риск от преждевременно раждане.
П.С: Трябва да си правим по-често такива срещи на алеята. Поне максимум на всеки 2 месеца.
Бат Ице, остави видеата , че пак ще има още 30 страници писане в рацинга.
Чичо Ваньо не е присъствал, аз по-назад в темата казах за тютюна.
Видях се със Сами, че иначе, след интервенциите....кога ще го видя? Не ми се обажда, не се виждаме!
Побъзикахме се взаимно!
Дано не сме досадили на колегите с нашите бръщолевения за талигите.
П.С: Енцо, като правите снимки за календар, на Сами колат трябва да е в АВТЕНТИЧЕН вид- под бурката .
Уважиха ни и нови колеги, не успях много да си полафя с тях, за което им се извинявам.
Гошето Иванов- Бай Симо и той беше на линия. Много е сериозен, не пише много, но среща не изтърва. Стефан (градския) и той винаги е налиния.
Съжалявам само,че времето беше лошо и не можахме да разглеждаме колите и да си бъбрим.
П.С: И за това и не дойдох с колата, че вчера и отделих 4 часа за процедури. Пък и , хем няма да има риск от преждевременно раждане.
П.С: Трябва да си правим по-често такива срещи на алеята. Поне максимум на всеки 2 месеца.
Бат Ице, остави видеата , че пак ще има още 30 страници писане в рацинга.

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Евалата машиненбург
Радвам се като виждам колектива на маса. Весело посрещане на Новата година!
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Членските карти за 2018 на:
- bega4kata
- xor
- Mad_Max
- SeVo
- tekamata
са при мен. Днес в почивния ден мога да ви ги доставя почти на адрес
В делничен ден съм малко по-сложен. Очаквам предложения, къде и как?
0887 378 225 - Светльо
- bega4kata
- xor
- Mad_Max
- SeVo
- tekamata
са при мен. Днес в почивния ден мога да ви ги доставя почти на адрес
0887 378 225 - Светльо
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Време е да направим една среща колеги.
Да се преброим и ще запазя места.
Времето ще е хубаво тази събота.
В ранен следобед смятам да е. Около 16ч.
Или в Мола или на Фратели в Чайка. Там има къде да спрем колите и да полафим. А заведението предлага перфектна разнообразна кухня и много яки тортички.
Давайте да се преброим.
Да се преброим и ще запазя места.
Времето ще е хубаво тази събота.
В ранен следобед смятам да е. Около 16ч.
Или в Мола или на Фратели в Чайка. Там има къде да спрем колите и да полафим. А заведението предлага перфектна разнообразна кухня и много яки тортички.
Давайте да се преброим.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- BlackPearl
Щях да ходя до Румъния при Драгос, но може да го оставя за Неделя ако ще се събираме.
+ 1 (или 3 със семейството)![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
+ 1 (или 3 със семейството)

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Идвам и аз. Около 16.00 е чудесен час.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Тонката
- Гараж: Октавия-2
- Обратна връзка:
Пропускам няма да съм във Варна.
- BlackPearl
Колеги,
Нека да определим място за срещата, за да мога да направя и "среща" във Фейсбука?
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Нека да определим място за срещата, за да мога да направя и "среща" във Фейсбука?
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)