Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Докото не изпием и изядем всичко не тръгваме. Най- вероятно ще отнесем до към 18 ч щото след това има тържества за ЦСКА и победа за Лудогорец.
п п Довечера отиваме с Боби на оглед на поляната да няма изненади, че нашите общинари са много бързи в белите.
Между другото и на мен ми направи впечатление счупеното барбекю и малко се ядосах , но се надявам да може да се използва и в този си вид, че имам само скара. А и миналата година свэрши добра работа, но беше цяло.
Škoda 130LRh, Ванко, тази мивка не е на самообслужване или? Някакво развитие в Разград има ли от миналата година? Или като минавам през Шумен да я мия там?