Голфаджия!
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Ами,чашата с кафето си беше точно навреме,тамън си правех моето.hvp800 написа:Брей тия със супърбите кви са войствени
Чашата с кафе е излязла на жената, докато се е прибирала от работа, половин час, даже ми звъни , и вика, тая кола що ме кара да спирам![]()
А съобщението за гумите, беше на магистралата, спрях, премерих ги, и си продължих
То затова и питам, има ли още някой с такива съобщения, от нищото дет се вика.
Аааа ние сме се разбрали по един от къща да пие, и тоя един да не е тяPRO написа:hvp800, явно жена ти е шофирала в нетрезво състояние
От настройките има опция за изклюване на следенето за умора. При мен на служебната излизаше редовно. Пък моята няма как да разбере, дали има маркировка или не. Досадна е тази опция...hvp800 написа:hvp800 написа:И още едно съобщение , пак без видима причина. Трябва да помисля как да го изключа
и при мен е сива..а искам да е черна,сменя ли се от някъде?Bobeca написа:ПП: Защо ти излиза черна колата? При мен си е сива?
На някоя от срещите ще кажеш къде се изключва това следенеBobeca написа:. Досадна е тази опция...
ПП: Защо ти излиза черна колата? При мен си е сива?
Аз предположих, че си е заложено заводски да си излиза с цвета на купето? Но на нас служебните коли са ни всички сиви и може заради това да съм в заблуда.Svetilio написа:и при мен е сива..а искам да е черна,сменя ли се от някъде?Bobeca написа:ПП: Защо ти излиза черна колата? При мен си е сива?