Слагаш двете модификации една до друга в конфигуратора и тогава лъсват разликите,SimichOil написа:
Е по ценовата листа - тези неща които ги описваш ги няма...
Поздрави.

Слагаш двете модификации една до друга в конфигуратора и тогава лъсват разликите,SimichOil написа:
Е по ценовата листа - тези неща които ги описваш ги няма...

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Тоше , всички RS FL са с механичен диф като rs230,джанти и кожи можеш да поръчаш.. черните накрайници и 7 dsg ще отличават 245 от "нормалните", Но ...ако е с 6000 лв по скъпа от rs230 парите стават много вече за този клас кола...лично мнение.ТТодоров написа:Освен джанти, черен пакет, DSG мисля, че механичния диф ще е привилегия на 245цата. Нямам доказателства ще постна като потърся.
Съгласявам се. За механичния диф съм чел и гледал, има полза. Според теб как са нещата?Svetilio написа:Тоше , всички RS FL са с механичен диф като rs230,джанти и кожи можеш да поръчаш.. чернета накрайници и 7 dsg ще отличават 245 от "нормалните", Но ...ако е с 6000 лв по скъпа от rs230 парите стават много вече за този клас кола...лично мнение.ТТодоров написа:Освен джанти, черен пакет, DSG мисля, че механичния диф ще е привилегия на 245цата. Нямам доказателства ще постна като потърся.
Иначе искрено и без бой си признавам че червеното комби бих му сложил само един ригер отзад и ще си го карам с кеф. Дори 4та фара не ме дразнят на rs-ката
Нямаш грижи, само казваш, и ще се прежаля да тествам дифа вместо тебSvetilio написа:Зимата усетих че го има, при дъжд и локви също. Казват че помага за бързо вземане на завои на сухо но аз още не съм натискал така колата... не пътувам сам и навигатора бие много спирачки
страхотно място са избрали за кадрите извън писта...шато ли е, хотел ли е, но е много доброPRO написа:Нови кадри на RS 245 от Шкода
...
Какви 20-25кг отгоре?? Аз сериозно се замислям да сложа на мойта кола такава екстра, като сваляме кутията за маховик и съединител (няма да е далеч) - ето това представлява:PRO написа:Абе Тоше стига се майтапи. Как 245-цата да няма мех. диф.?
Не ровете от някакви списания какво са чули и недоразбрали. Има си прес ивент и 245-цата е представена, показан е и механичния диф в изложбена зала.
245-цата и 230-ката излизат на почти еднаква цена ако се изравнят като екстри. Ицето ви е дал конфигуратора, наточете ги и после ги сравнете в описанията. Разликата за доплащане на диф., и издокарване визия на 245 впоследствие, като поръчване на допълнителни елементи, довеждат цената почти 1:1.
Дали има файда от механичен диференциал? Ами питайте Сеат и VW, които подобряваха рекорда за коли с предно на Нордшлайфе с Cupra и Golf ClubSport.
Полза при завои има голяма, полза на German аутобан - никаква, при положение, че това е желязо и тежи ~20-25кг. отгоре, ако се сравни теглото по спецификация на 245-цата, което е достъпно отново в описанието след като си я конфигурирате.