От Октавия на Кодиак

Модел Kodiaq - 7-местен SUV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Йоника

От Октавия на Кодиак

Мнение от alexinchains »

Като минал по обратния път - от Кодиак 1 FL на Октавия 4, разликата между двете коли е доста сериозна. Особено по отношение на вътрешното пространство, няма място за сравнение, багажниците обаче са по-скоро идентични (със седалките на Кодиака максимално назад).
smoke написа: 14.01.2025, 13:35:47 Проблемът при О4 е в тези ниско разположени централни духалки. При сравнително висок човек като мен (185 см) ми опира коляното в ръба на духалката. Затова на О4 трябваше да дръпна седалката назад. Спокойно са могли да вдигнат всичко (духалки, бутони, мултимедия) 5-6 сантиметра по-нагоре, но така са го решили : (
Това ми е голяма драма и на мене (195см), добре че жената е по-компактна и се събира отзад, но едва.

Карах Октавия 4 ФЛ на един тест драйв и ми се стори че там са ги дръпнали малко нагоре, но може и да се лъжа.
ABBC3_OFFTOPIC
Фейслифтът, който карах беше 1.5 150 кс, 3 години съм карал Скала с подобен двигател (без MHEV) и много ми харесваше, карах и с mhev префейс на тест драйв преди да сменя към Октавия, също ми се стори много добре, но сега заради моята Октавия ли, не знам, ми се стори много по-тромав този двигател
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kodiaq”