Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет,
Според вас предвижда ли се с фейслифта на S3 на малко по късен етап да се появи битурбо дизеловия двигател 240 к.с или ще е за S4 !?:)...или само бензиновият хибрид ще е новост от към двигатели ?
odo написа: 20.05.2019, 11:30:33
Мамицата им и прасета, сега ще пуснат хубави лед фарове
Мислиш ли ? Въпроса е дали са ги направили като хората. Аз лично от БиКсенона нямам АБСОЛЮТНО никакви оплаквания. Със сигурност не е като на Мерцедес лед, но като цяло не усещам проблем във фаровете никакъв.
Според мен в добра посока върви Фейса, малко технически подобрения и нищожни по дизайн. Мисля, че е време и за хед ъп дисплей. Другото всичко си има.