Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Като за край на почивката ми, сутринта се събудих , и предна дясна беше по капла . Та се наложи да слагам "патерицата" и направо на симеоновско, та даже и семейно.
Всичко точно и вече съм с правилните гуми
Направих реклама на брат ми, би трябвало в събота рано-рано да е при момчетата за преобуване на сеата. Не знам защо толкова рано реши да слага зимни гумни, но... той си знае
Важното е, че не го изпуснах да отиде в Маргел или Диана
Sawyer написа:Направих реклама на брат ми, би трябвало в събота рано-рано да е при момчетата за преобуване на сеата. Не знам защо толкова рано реши да слага зимни гумни, но... той си знае
Важното е, че не го изпуснах да отиде в Маргел или Диана
Да имаш сервиза на Маджо и да отидеш другаде
Заради тях не си купих втори комплект джанти за зимата и аз вече сменям гумите тамън няма опашки.
Stuci написа:Ей, в събота мога да се засека с него, значи
Той ще цъфне там много рано - преди 10:00 сигурно
Аз също за тогава си мислех. Ако го оставя за събота, 100% ще го засека, защото и аз ще отида възможно най-рано. Ако не е тази, то най-късно другата събота ще ги сменя.
The Hooligan написа:Отваряме към 10:00, може и аз да съм там.
Здравей,
купих си едни 17ки джанти, на които искам да сложа зимните гуми и да имам 2 комплекта гуми/джанти.
Мисълта ми е, понеже не мога в нормално работно време да стоя повече от час извън офиса, възможно ли е да дойда само да ти оставя зимните гуми + джантите, и когато са готови (може и да не е на същия ден) да дойда да си ги взема ?
The Hooligan написа:Отваряме към 10:00, може и аз да съм там.
Здравей,
купих си едни 17ки джанти, на които искам да сложа зимните гуми и да имам 2 комплекта гуми/джанти.
Мисълта ми е, понеже не мога в нормално работно време да стоя повече от час извън офиса, възможно ли е да дойда само да ти оставя зимните гуми + джантите, и когато са готови (може и да не е на същия ден) да дойда да си ги взема ?
Ако няма хора гумите ще са на джантите и колата в рамките на 20 минути, много са бързи.