Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Sneaky Bastard написа: 20.05.2021, 22:07:16
Между другото, гледам в конфигуратора за ниво L&K се е появила кожа коняк, доста по-различна и приятна от старата кафява - коняк, с черен таван, върви брутално на бял екстериор... Ако му е по вкуса на щастливия бъдещ собственик
Да, ново е това - до преди 2 дена го нямаше. Не изглежда зле, но за това което съм замислил като леки подобрения на външния вид - няма да ми се върже. Отделно тази разцветка не може с черен таван - дава ми да го махна.
Засега съм се спрял на пълно фолиране на предницата (капак и калници също), пълна керамика с челно стъкло и керамика върху фолиото. Всичко това ще се случва в GK Auto Detailing.
За калниците се чудя, ама като гледах мойте предните, си бяха бая олющени от камъни.
igeorgiev82 написа: 21.05.2021, 08:52:33Rangel, вади се,ама на медията не се вади,когато е на дигиталния кокпит.Или едното или другото.И двете заедно,не може.
Мхм, на мен би ми харесвало да се вижда и на двете места.
Няма ли някой да се е опитал с obd11, нещо кодване-модване?
zalmaneca написа: 21.05.2021, 10:22:26
да се вижда и на двете места.
Що? Не ми изглеждаше да си кривоглед, като се виждахме
За чий ви е навигация на две места То и на двете места в случая със супърб е доста криво, а вие чак едновременно я искате.
zalmaneca написа: 21.05.2021, 10:22:26
Rangel, вади се,ама на медията не се вади,когато е на дигиталния кокпит.Или едното или другото.И двете заедно,не може.
Първо честито на Явор за поръчания нов автомобил.
Не виждам логика да се дублира навигацията на 2 екрана. На медията ще си пусна навигацият, а на кокпит-а ще си гледам показателите на автомобила. Каква е причината да искате навигация на 2 места едновременно? За мен е нелогично и непрактично.
Избор имаш. Или -или Липсва "И"
Нямам идея каква е разликата в цената на двете медии, но ако разликата във функционалността е само този непрежалим избор, то аз лично не бих я платил
Според мен нямаш нужда от Колумбус, ако размера на дисплея на Болерото е същият като на Амудсена не виждам смисъл и от него. Аз съм с 9’ Колумбус и го ползвам за waze, не съм го ползвал като навигация от поне две години.
Моята съм я ползвал точно веднъж и за мен това са най-тъпо похарчените ми пари:) 2021 има много по-лесни и удобни начини за навигация от "заводските", особено при наличието на АА.