Само мога да кажа аз за Карока пакета за лоши пътища какво ми казаха от ЕТ - било по-втвърдено окачването, малко по-повдигната колата и няколко допълнителни детайла за протекция. Отказаха ме защото на няколко пъти повториха, че не си струвало и автомобилът бил достатъчно повдигнат и без това и само щяло да вози по-твърдо.
Относно светодиода на шофьорската врата - и без аларма го има и ако отвори някой вратата с взлом ще започне да бибипка клаксона все едно, но функционалността не е като при фабричната аларама и примерно обемните датчици са само монтирани, но не работят, няма го това "Safe" дето било уж протекция против взлом и т.н. Аз аларма не поръчах защото ако някой реши...с аларма, без аларма - все тая.
Нов Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Нов Kamiq
Кутия без масло няма, така че със сигурност се обслужва според предписанията. Дилъра е имал предвид начина на работа на кутията, който за бензиновите мотори е т.нар. сух съединител. Не се притеснявай. На твое място бих заложил на DSG.maria_rg написа: 15.10.2023, 00:15:14 Дилъра ми казва че на dsg 7 сух не се сменяло масло, а на всякъде чета че на 60000 се обслужва.