Демек,ти не се пазиш,ами другите да те пазят.Малко като,че ли,от мотосъбор идеш
Задния винаги пази предния.И ти кат се излетиш отзад,ко?......ше го събереш?....да е гледал?
Демек,ти не се пазиш,ами другите да те пазят.Малко като,че ли,от мотосъбор идеш
Ама ако види изпреварващия,иначе.....НЕstefan L написа: 29.03.2020, 23:52:07 Изпреварваният е длъжен да не променя скоростта и положението си на пътя![]()
Примерно защото ограничението в най-добрия случай ти позволява 90? Би ли задал същия този въпрос, ако живееше в Германия например?
Тъпо е да интерпретираме думите на хората,нищо лично към теб,но не мисля,че е уместно да си слагаме думи в устите.Цецо75 написа: 30.03.2020, 00:07:50 Но да питаме с възмущение - добре бе, що пък да не си нарушавам, кат така ми е кеф и така съм преценил... малко е тъпо, не мислиш ли?
И какво от това? Нали говорим за безопасно шофиране? Да разбирам тогава,че едно пътуване до морето с 160-170 ,както масата шофьори пътуват е ОК,изпреварването по еднопосочен път (при определени условия) -НЕЦецо75 написа: 30.03.2020, 00:07:50 Примерно защото ограничението в най-добрия случай ти позволява 90?
Действай тогава. Уточни си критериите - комби или седан, желани цветове и поискай да ти изпратят какви коли с какво оборудване имат на склад в БГ (евентуално и поръчани, които се очакват скоро да дойдат). После си харесай 1-2 и натискай за цена.JorshTDI написа: 29.03.2020, 23:42:57 Не съм ходил,но при всички положения ще взема наличен автомобил.