Superb бензин или дизел ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Няма да дочакаме би-турбо дизела.
Със сегашните препарати няма да ти е проблем светлият салон. Избери този, който по ти харесва.
Със сегашните препарати няма да ти е проблем светлият салон. Избери този, който по ти харесва.
- veiankov
- Гараж: Superb 2.0 TSI, 272 BHP
- Обратна връзка:
И бензинът е с едно турбоbjrov написа: 27.05.2019, 21:05:22 Днес ходих до ЕТ и гледах, може би в другиден ще покарам.
Така като четох, дизела е с една турбина нали?
Другото което се чудя салона светъл или черен да е?
Светлият трудно ли се подържа и остават ли следи от дънки?
Аз най често съм така облечена и до сега не съм карал дълго кола със светъл салон.
Иначе , салонът много го гледах аз, исках светлия , но накрая практичността надделя. Не би било проблем генерално, но аз ходя често с дънки и даже господинът от Еуратек ме предупреди срещу това.
Иначе подобно на теб карам около 30/35к на година и имах дилемата бензин дизел, но , ако успееш да покараш и двете ще видиш разликата. Аз купих бензин и не съжалявам за секунда
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До "bjrov" - Светлият салон изисква много поддръжка. И времева и финансова..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Има колеги със светли салони - до сега не съм чул някой да се оплаква, дори напротив. Предишната ми кола беше със светъл салон. Карах я 15+ години - салона си е чудесен все още (при новия собственик). При все, че 6 години съм возил две дечурлига в нея - нямах проблем с подръжката на салона. А не е, като да не се цапаше всекидневно - зиме, лете... 
Просто трябва да имаш мокри кърпи и на момента да забършеш ако има нещо фрапантно. При мен, освен салона, пода и тавана бяха също светли, но никога не съм имал проблем с цвета и подръжката
Между другото, колата я карах 15+ години освен заради т’ва, че нямах никакви технически грижи с нея и заради салона ѝ! Octavia L&K беше съвсем различна от останалите сиви гами на пазара. Всеки ден съм се качвал в нея с кеф! Ако не беше така, на дали щях да я държа толкова дълго време...
Просто трябва да имаш мокри кърпи и на момента да забършеш ако има нещо фрапантно. При мен, освен салона, пода и тавана бяха също светли, но никога не съм имал проблем с цвета и подръжката
Между другото, колата я карах 15+ години освен заради т’ва, че нямах никакви технически грижи с нея и заради салона ѝ! Octavia L&K беше съвсем различна от останалите сиви гами на пазара. Всеки ден съм се качвал в нея с кеф! Ако не беше така, на дали щях да я държа толкова дълго време...
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Никакви драми няма със светлият салон на Л&К! Или дилърите са говорили наизуст, или са го подобрили. Вече 11к км, само с дънки го карам и изглежда като чисто нов! Нито веднъж не се е зацапвал, освен със солетите и бисквитите на децата:)
За сметка на това отваря страшно много интериора.
За сметка на това отваря страшно много интериора.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До "ВСИЧКИ" - Само според мен ли България е заляна от мръсотия? Призовавам Собственици на светли салони, на примерно повече от 3 Години, да покажат висококачествени Снимки на всяка седалка. Искам да видя (за първи път ще ми е) светъл салон, на който да не си личи мръсотия, поне по гънките. И само да отбележа, че такива, които си чистят Автомобилите през ден, не са обективна извадка в посока "Не си личи мръсотията!" ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
В момента, в който салона почне да се гъне, т.е. след прилична употреба, гънките почват да се пълнят с мизерийки. Не е виновна България, то си остават влакна от дрехи най-малкото. Винаги ще се захабява, няма начин. Освен ако не носиш основно бели шулляци ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Привет на всички.
След досега с повече от 12 лични автомобила, няма нищо по-хубаво от :
1.Тъмен частичен кожен салон.
2.По средата с алкантара или плат.
Отделно
1.Достатъчно робувам на колите си, но да робувам и на светъл салон ми идва в повече.
2.Светъл салон изисква много повече грижа и средства.
3.Изцяло кожен салон е отврат най-страшна , освен ако няма вентилация/подгрев - лятото припадаш от спарване и жега, зимата от студенокръвие.Като започнат при коментари ня обяви да ми се плюнчат , че еди коя си кола нямала кожа и припадам.
[mention]Цецо75[/mention] ,
Адаша както винаги е направил силно включване и е обяснил основната драма при светлите салони с гънките и това, което се набива в тях.
След досега с повече от 12 лични автомобила, няма нищо по-хубаво от :
1.Тъмен частичен кожен салон.
2.По средата с алкантара или плат.
Отделно
1.Достатъчно робувам на колите си, но да робувам и на светъл салон ми идва в повече.
2.Светъл салон изисква много повече грижа и средства.
3.Изцяло кожен салон е отврат най-страшна , освен ако няма вентилация/подгрев - лятото припадаш от спарване и жега, зимата от студенокръвие.Като започнат при коментари ня обяви да ми се плюнчат , че еди коя си кола нямала кожа и припадам.
Адаша както винаги е направил силно включване и е обяснил основната драма при светлите салони с гънките и това, което се набива в тях.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Кожа текстил е най хубавия салон.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Георги Г
При L&K с перфорираната кожа няма драми със спарване и студ, както отбеляза Цецо.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
А как я поддържаш? И предимно градско ли я караш?
Моята всяка седмица и правя прахосмукачка + мокри кърпички за кожа на салона. Веднъж месечно я мажа кожата с преперат за подхранване. Карам предимно извънградско. И салона ми е като нов, никакви, ама никакви следи няма от замърсяване за 11к км.
Моята всяка седмица и правя прахосмукачка + мокри кърпички за кожа на салона. Веднъж месечно я мажа кожата с преперат за подхранване. Карам предимно извънградско. И салона ми е като нов, никакви, ама никакви следи няма от замърсяване за 11к км.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Така като гледам никак
След малко ще ви снимам бял салон сядано само с дънки на 63к км.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз не харесвам нищо светло, особено пък салона на колата. Случвало ми се е да употребявам коли със светъл интериор и съм се чувствам, като муха в таратор
То цветовете са си личен избор, може би най личния
На мен ми е уютно в по тъмни места, други обичат помещения тип "аквариум". Поддръжката е най малката грижа, който си има брада, ще си има и гребенче
Но кожа.... задника ми още помни един скок на черна кожена седалка лятото ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Георги Г
Малиииий..Рангеле..тя станала почти като моята
Вземи читави препарати и търкай
Вземи читави препарати и търкай