Избор на водоструйка

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Milan Milanov

Шкода Новак

Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик

Избор на водоструйка

Мнение от Milan Milanov »

Колега на мощни машини от професионалния клас се пускаш,но сигурно имаш нещо офроуд за миене или от сорта. За лек автомобил и по-малко стигат,но колкото повече толкова повече. Керхер професионален е добре от гледна точка на това че, горе долу има части, доста сервизи ги правят и си е масова марка. Тук подчертавам само професионалния.
Аватар
111E8

Škoda Фен

Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW

Избор на водоструйка

Мнение от 111E8 »

Получих подарък от жена ми един Bosch UniversalAquatak 130 и мога да кажа, че съм доста доволен след вече три измивания. Онлайн го е поръчала, за към 300 лв и с 3 година гаранция.
Аватар
vermeer

Škoda Фен²

Избор на водоструйка

Мнение от vermeer »

Изпадна промоцийка 340 лв.
Ще пиша отзиви.

Много ми хареса че има 10м. маркуч.
3 г. гаранция. [smilie=music.gif]

Изображение
poznai

Шкода Новак