Избор на водоструйка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Milan Milanov
- Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик
Избор на водоструйка
Колега на мощни машини от професионалния клас се пускаш,но сигурно имаш нещо офроуд за миене или от сорта. За лек автомобил и по-малко стигат,но колкото повече толкова повече. Керхер професионален е добре от гледна точка на това че, горе долу има части, доста сервизи ги правят и си е масова марка. Тук подчертавам само професионалния.
- 111E8
- Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW
Избор на водоструйка
Получих подарък от жена ми един Bosch UniversalAquatak 130 и мога да кажа, че съм доста доволен след вече три измивания. Онлайн го е поръчала, за към 300 лв и с 3 година гаранция.
- vermeer
Избор на водоструйка
Изпадна промоцийка 340 лв.
Ще пиша отзиви.
Много ми хареса че има 10м. маркуч.
3 г. гаранция.![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)

Ще пиша отзиви.
Много ми хареса че има 10м. маркуч.
3 г. гаранция.

-
poznai
Избор на водоструйка
Колега, откъде е тази промоция?