Автостъкла - смяна, ремонт, затъмняване
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
nrayanov, чукнато от камъче. Съвсем малка звездичка.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
-
gavmav
Здравейте, колеги. Преди няколко дни смених челното стъкло с ново в доверен сервиз на застрахователя. Мисля че монтираха някаква финландска марка. Не съм доволен от резултата, т.к. при скорост над 120 км/ч се чува свистене.
Може ли да дадете някакви съвети? Колко струва долу горе смятана с оригинално в ЕТ? Колата е Skoda Rapid 1.6 TDI, DSG, 2015 г. Благодаря предварително.
Може ли да дадете някакви съвети? Колко струва долу горе смятана с оригинално в ЕТ? Колата е Skoda Rapid 1.6 TDI, DSG, 2015 г. Благодаря предварително.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Проблема не е в стъклото, а как и скакво количество лепило са го залепили. Ако си с каско с право за официален сервиз - може и сам да се сетиш какво да направиш...
-
gavmav
Благодаря за съвета. Нямам право на официален сервиз. А има ли възможност да се изолира по-добре, с повече лепило и да се направи, както трябва? Може ли да препоръчате човек в София за тази работа?
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
За решение най-добре питай там където си сменил стъклото (все пак те са взели парите, а ти не си доволен от резултата). Със сигурност ще ти предложат някакво решение. Ако си в Алианц - там има и каско с право на официален сервиз за коли над 5 год. (за подобен автомобил разликата е около 100 лв)
-
pantaleykz
И аз се интересувам за същото. Някой би ли споделил някой читав в София? Ползвал съм услугите на този сервиз за фолио, справиха се ок и като съотношение цена - качество нямам забележки. Но бих искал да чуя и други мнения.gavmav написа: 06.02.2021, 19:08:44 Благодаря за съвета. Нямам право на официален сервиз. А има ли възможност да се изолира по-добре, с повече лепило и да се направи, както трябва? Може ли да препоръчате човек в София за тази работа?
- BlackSpot
- Гараж: Skoda Octavia 3, 2.0 TDI
Skoda Fabia 2, 1.4 TDI
Привет, в началото на година имах кофти инцидент с една футболна топка и челното ми стъкло. След проучване и много четене, си избрах ей тези момчета. Просто имаха в наличност стъклото, щеше да стане бързо и ми бяха сравнително близо.
https://www.mustang-bg.com/%d0%ba%d0%be ... 8%d1%8f-1/
Много съм доволен, до сега никакви проблеми. Направиха я за един ден (оставих я сутринта, следобяд си я взех). Стъклото като номер и характеристики е като оригиналното Пилкингтън, датчиците за светлина и дъжд работят. Няма следи от монтажа.
При мен цената за Октавия 3 беше 450лв с мисля 2г гаранция на монтажа само (срещу отлепяне/разлепване). Не съм минавал по каско.
Поздрави![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
https://www.mustang-bg.com/%d0%ba%d0%be ... 8%d1%8f-1/
Много съм доволен, до сега никакви проблеми. Направиха я за един ден (оставих я сутринта, следобяд си я взех). Стъклото като номер и характеристики е като оригиналното Пилкингтън, датчиците за светлина и дъжд работят. Няма следи от монтажа.
При мен цената за Октавия 3 беше 450лв с мисля 2г гаранция на монтажа само (срещу отлепяне/разлепване). Не съм минавал по каско.
Поздрави
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
<= Те това е колата!-
milenkata
Колега, само ще си дадеш парите, никаква работа няма да свършат... Поздрави!
Магазин за автостъкла на ниска цена. Предлагаме висококачествени автостъкла внос за всички марки и модели - предни, задни, странични. Бързо обслужване, оригинални и афтърмаркет стъкла, гаранция.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Топ реклама на собствения си бизнес, коментирайки тема отпреди 2 години и плюейки конкуренцията. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
те всичките му мнения дотук са еднотипни... явно на milenkata му липсва въображение ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)