DCC-то тропа леко обаче, на тестдрайва го чух
Mapple Brown 1.5 TSI VISION
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
-
anborbo
Здравейте!Нов съм още в този форум и моля да ме извините предварително,но ако може някой да ми даде инфо за Octavia Vision
1,5 TSI/ 110 kW/ 150 к.c., 6M-36 211 Лева-тези,които в момента са налични на склад и са на промоция!Интересува ме може ли да се монтира допълнително газова уредба на Пропан-бутан,тъй като не се предлагат с такава фабрична и ако някой има такава - да ми сподели опита с нея/евенуално марка,цена,как се държи колата с нея и др./!Предварително се извинявам още веднъж за въпросите си,но не съм карал досега Шкода!
1,5 TSI/ 110 kW/ 150 к.c., 6M-36 211 Лева-тези,които в момента са налични на склад и са на промоция!Интересува ме може ли да се монтира допълнително газова уредба на Пропан-бутан,тъй като не се предлагат с такава фабрична и ако някой има такава - да ми сподели опита с нея/евенуално марка,цена,как се държи колата с нея и др./!Предварително се извинявам още веднъж за въпросите си,но не съм карал досега Шкода!
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Първо мнение и изплиска легенаanborbo написа: 25.05.2020, 08:59:07 може ли да се монтира допълнително газова уредба на Пропан-бутан
Кой си купува нова кола,и пита за газова уредба,при това на миксеров мотор с разход 6/100
Ако въртиш много километри си вземи дизел.Газ на TSI забрави.
-
mitex1983
- Гараж: Шкода Супърб 2.0TDI DSG 170 hp & Шкода Фаворит 1.3
Има и метанови октавии които са на промоция в момента. Може би трябва към тях да се насочиш.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
anborbo, колега това не е Пасат 4 да харчи 15 на 100 градско. Каква газ те гони?
Познавам един от Перник с Октавия 3 1.2 TSI и забил газ. Щото пътувал всеки ден на работа от Перник до София![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Познавам един от Перник с Октавия 3 1.2 TSI и забил газ. Щото пътувал всеки ден на работа от Перник до София
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
alexk
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
Е, ако ще гледаш за газ, защо избра 1.5, при положение, че има 1.8 и 2.0 тси и не те бърка сумата за системата?