Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Djoni_gd75
Škoda Kamiq
Здравейете,
На 04.12.2023 год. направих поръчка за Камик, на 27.02.2024 година подписах Анекс към договора за промяна на Фейслифт, ниво на оборудване Едишън.
Срока за изпълнение на договора се запазва (до 8 месеца)! Към момента все още няма определена дата за производство, а вече минаха 5 месеца!
От представителя в ЕТ (София - Дружба) разбрах, че в завода производител ги групирали по цветове - чакали да се съберат минимум 25 автомобила за един цвят за да настроят роботите за боядисване. Не знам дали е така, но поне това ми обясниха.
Аз съм поръчал графитено сиво.
На 04.12.2023 год. направих поръчка за Камик, на 27.02.2024 година подписах Анекс към договора за промяна на Фейслифт, ниво на оборудване Едишън.
Срока за изпълнение на договора се запазва (до 8 месеца)! Към момента все още няма определена дата за производство, а вече минаха 5 месеца!
От представителя в ЕТ (София - Дружба) разбрах, че в завода производител ги групирали по цветове - чакали да се съберат минимум 25 автомобила за един цвят за да настроят роботите за боядисване. Не знам дали е така, но поне това ми обясниха.
Аз съм поръчал графитено сиво.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Škoda Kamiq
Годишно се произвеждат над 110 000 Камика.
Сметни 250 работни дни - идва по 440 Камика на ден.
Това обяснение с цвета малко издиша.
Сметни 250 работни дни - идва по 440 Камика на ден.
Това обяснение с цвета малко издиша.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Škoda Kamiq
Преди обяснението за забавяне беше с чиповете, после с автовозите - сега чакат да се сБерат повече за боя.
А в същото време и най-малкия дилър на Skoda в най-затънтеното село в Чехия има повече налични автомобили от ЕТ в България.
А в същото време и най-малкия дилър на Skoda в най-затънтеното село в Чехия има повече налични автомобили от ЕТ в България.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Škoda Kamiq
Ако на всеки 25 бройки настройват роботите няма да им стигат по 2 работни дни на ден само за настройката им... а след боядисването това шаси трябва да стане пълноценен автомобил. Което отнема още време.
Та това обяснение някак си звучи тъпо. По-скоро си представям, че България е по-малък пазар спрямо останалите държави, съответно е по-назад в листата с чакащи.
Та това обяснение някак си звучи тъпо. По-скоро си представям, че България е по-малък пазар спрямо останалите държави, съответно е по-назад в листата с чакащи.
-
Jokvn
- Гараж: Skoda Kamiq FL 1.5tsi 7dsg
Škoda Kamiq
Аз днес получих неочаквана изненада.На 12март отидох за договаряне на фейслифта и промених нивото на едишън и днес колата е пристигнала във Варна ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
-
Stefan00
Škoda Kamiq
Честито ! Това си е доста бързичко !Jokvn написа: 11.04.2024, 20:24:14 Аз днес получих неочаквана изненада.На 12март отидох за договаряне на фейслифта и промених нивото на едишън и днес ко
-
Auto_
Škoda Kamiq
Супер! Много бързоJokvn написа: 11.04.2024, 20:24:14 Аз днес получих неочаквана изненада.На 12март отидох за договаряне на фейслифта и промених нивото на едишън и днес колата е пристигнала във Варна![]()
А каква и от кога беше първоначалната ти поръчка?
Допълнително добавял ли си нещо?
Вече стават два месеца откакто поръчах, никаква информация няма.
-
Jokvn
Škoda Kamiq
Първоначалната беше на 9 ноември и тогава беше за ниво стайл с няколко добавки.Като отидох да предоговаряме ми стана ясно,че ако правя нова конфигурация ще отиде за септември,беше ми предложено ниво едишън с доплащане и вече ясна дата.Към колата не съм добавял нищо,понеже тя препокриваше всичко от предишната и доста отгоре като екстри,като цяло държах само цвета да е същия,че него жената го избира.
- acronym
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 110hp
Škoda Kamiq
Не, че се отваря често. Но пък една течност за чистачките да сипе човек и си прави дневната тренировка.
Сега се вдига с "поглед".

Някой знае ли, тези уплътнения от двете страни дали могат да се поръчат от някъде?
Ще ми се да имам резервен комплект, който не е деформиран от амортисьорите.

Някой знае ли, тези уплътнения от двете страни дали могат да се поръчат от някъде?
Ще ми се да имам резервен комплект, който не е деформиран от амортисьорите.
-
SveNS
Škoda Kamiq
Здрасти аз съм по същия начин поръчах колата октомври края , февруари преподписах анекса и колата уж беше произведена 7 седмица.Още я чакамJokvn написа: 13.04.2024, 12:37:35 Първоначалната беше на 9 ноември и тогава беше за ниво стайл с няколко добавки.Като отидох да предоговаряме ми стана ясно,че ако правя нова конфигурация ще отиде за септември,беше ми предложено ниво едишън с доплащане и вече ясна дата.Към колата не съм добавял нищо,понеже тя препокриваше всичко от предишната и доста отгоре като екстри,като цяло държах само цвета да е същия,че него жената го избира.
за сега била в Румуния. Планувам пътуване края на месеца и се надявам да дойде до края на седмицата. Само да по питам какъв цвят и автоматик ли е колата. Мерси .
-
Jokvn
Škoda Kamiq
Колата е спортно син металик с автоматична скоростна кутия.
-
SveNS
Škoda Kamiq
Супер . Аз точно такава бях поръчал във Варна ,но като отидох Февруари да преподписвам защото бързах ми казаха че има произведена оранжева я смених и съответно синята е дошла по рано.Нямам думи как се случват нещата но бая съм им се поизнервил вече
Без аварийно
-
Jokvn
Škoda Kamiq
Не се напрягай излишно,не си струва.Аз затова след поредоговарянето въобще не съм звънял да разпитвам,казах си когато дойде.Важното е че е произведена и предполагам,че твоята ще пристигне до седмица.
- YoKK
Škoda Kamiq
acronym написа: 15.04.2024, 09:32:54 Не, че се отваря често. Но пък една течност за чистачките да сипе човек и си прави дневната тренировка.![]()
Супер е станало, ще дадеш ли линк откъде ги поръча?
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
- acronym
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 110hp