Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

Това не е сериозно!
Ще се повторя във форума има достатъчно хора с 272 и 280 коньови Супърби, колега да беше попитал все някой щеше да му покаже, какво може колата.
Моят го поръчах без да съм го карал, само Ники ме вози, но дори и да не ме беше возил пак щях да го поръчам [smilie=pardon.gif]
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87

Еуратек

Мнение от zalmaneca »

Следкато си толкова запознат със щатите...Кажи ми там необходима ли е всякакъв вид регистрация, табели кат, за да можеш да се движиш по пътищата.Тук защото са ти необходими.Как да бъдат на печалба ако трябва да плащат г.о и каксо данъци и всичко останало на всичките видове автомобили ?
И като гледам си изброил коли които имат по 1-2 мотора...
Не са като шкодите и всички други коли за европейският пазар.С по 4-5 мотора, 2 вида задвижване, и средно по 4 модификации на оборудване.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Ясно е, че в БГ няма как да се подържат тестови автомобили от всеки вид. Обаче да нямат 272 за тест е тъпо. Това не е някаква екзотика, това им е сигурно най-продавания бензин за модела.

Напълно го разбирам колегата, който им се нерви на отношението. Истината е, че продажбите дето ги правят се дължат само на марката и са въпреки дилъра.
Бееееее.....
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от ЦецоNOL »

Абсолютно подкрепям.
Шкода нямат 47583 топ модификации за Супърб и да няма 272кс си е безобразие.

НО!

Моят приятел, който кеша 250+ хиляди за RS6 2020 го купи на сляпо.
В БГ беше отчайващо положението за покупка, не искам да коментирам защо.
Наложи се да ходи до Инголщат и какво стана.....?
Ами нямаме възможност за тест драйв WTF???
Дадоха му R8 да се вози с него , ама той им вика долъл съм за RS6....... и те така.
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Кешаш куфар пари, отиваш им на крак до завода и нямат тестова кола??? е.а го, моля другарко...
Бееееее.....
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от ЦецоNOL »

Цецо75 написа: 29.05.2020, 13:46:24 е.а го, моля другарко...
Ти остави, ами се вдигнА от Доха да прави тестдрайв, беше ги предупредил две седмици по-рано и мазаляк.............
А колата оттам я взе мисля с 20-30к лева надолу.Просто в БГ всичко си е ....как да го кажа, ами просто БГ, ганьовщина навсякъде.
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

Цецо,
Пошре.бг са зле не знам, какво се учудваш. Там са готини докато ти вземат парите. Балкан стар не ми се коментират, мой приятел вместо от тях да си купи E 63S AMG я купи от Капитолия, познат вместо да вземе новият GLS кара Х7. 2008 когато поръчвахме Outlander-a беше един от първите с 2,2 двигателят и първият с този цвят, едвам подариха един ключодържател :D Единствените за които чувам положителни мнения са BMW и Дачия.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от zloQQ »

zalmaneca написа: 29.05.2020, 11:40:56 Следкато си толкова запознат със щатите...
Изброил съм 2-3 топ модификации! Които всъщност ги няма при всеки дилър, а са с поръчка. Всичко друго седи на плаца и може да се подкара във всеки един момент. И подържат голяма наличност, защото ако нямат нещо - отиваш на 15-20 мили и намираш т’ва, което търсиш в друг дилършип. Шкода изобщо нямат разнообразие като продуктовата гама на Форд или Шеви [smilie=sarcastic.gif]
Относно номерата - имат си специални “Dealer Plates”, които са зачислени към всеки търговец и като излезеш на тест - слагаш номера и натискаш педала. Тоест - един номер за всички налични коли може да имаш. Ама там, нещата са съвсем различни. Нищо община тук. Но важното е, че дилърите се борят за клиенти, защото конкуренцията е да си еве мамата. А тук - ЕТ няма зор изобщо да подържа налични флагмани за тест. Ако някой иска - ще синя купи само от тях. Няма конкуренция и ги бо̀ли дедовия [smilie=sarcastic.gif]
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Еуратек

Мнение от baijoro »

"И когато има в ЕТ Сливен 2.0 тси 272 ще му я докарат специално, за да седне да се вози ли ?"
Ами при мен точно така стана. Не см фен на ЕТ, но обичам да съм обективен - харесах си автомобил, но нямаха с желания от мен двигател и ми предложиха с друг. Не се съгласих и казах, че искам за тест кола, точно каквато ще купувам. След около седмица ми я докараха, харесах как върви и я купих. За ЕТ Горна Оряховица става въпрос.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

Съмнявам се,да са я докарали СПЕЦИАЛНО за теб. ;) Просто си уцелил точния момент,колата да има ходене до там.
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Еуратек

Мнение от kalata »

В провинцията (без да искам да засегна някого) нещата се случват по-различно. Там не е тая навалица както в Надежда, Дружба или Тотлебен. Колко нови Шкоди се продават в Сливен или в Горна Оряховица? Сигурен съм, че там човек ще получи по-бързо отговор и ще му отделят повече време, ако отиде лично.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
bobo80

Škoda Фен²

Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI

Еуратек

Мнение от bobo80 »

Аз също карам кола различна от Шкода само защото дилъръг в частност Иван Милов от надежда буквално ме отказа от марката. Това е при положение, че съм си купил две нови коли за общо 90 хиляди пари. Нямам думи. Няма извинение за поведението на себеуважаващо се представителство от калибъра на ЕТ
Аз просто не разбрах как от Шкода със съвремени ДВГ колегата стигна до Аутлендър с атмосферен двулитров мотор и вариаторна кутия.
Мой приятел имаше такава екзотика и я издържа няма и година. За баирите ако си сам става идеално. Ако обаче ти е за основна кола тов е най-спрелия SUV, който съм карал.
С четири човека багаж и климатик изпреварването е мисия невъзможна. За разход няма да говоря.
Съжалявам ако обидя колегата но за мен лично трябваше да преглътне малко обида и да си вземе модерен автомобил.
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87

Еуратек

Мнение от zalmaneca »

Аха, нищо общо с говорените преди това приказки за С3 ТСИ272,Октавия и т.н.
Приликата ще му е разхода, същия като 272, с два пъти по-малко вървеж.
Направили са му по-добра отстъпка.Ама цената си е качество [smilie=pardon.gif] Както за материал, така и за технология.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Еуратек

Мнение от digitalundgrd »

Първи досег с ET (май 2017) :

Бяхме решили на "семейния съвет" да взимаме нова Фабия монте карло комбЕ. Един следобед връщайки се от работа, минавахме с жената покрай Тотлебенския клон и решихме да се отбием за оферта като предварително бяхме се подготвили с конфигурацията на проекто автомобила. Попаднахме на Илиян Костов, който много любезно обясни всичко, направи оферта итн. Разбрахме се за тест драйв на "новия" към онзи момент 1.0тси и следващата седмица вече конфигурирахме финално/предплатихме колата. Получихме и бонус безплатно каско за 1вата година, макар че с няколко дни изпуснахме "официалния" период, за който важеше това.
След точно 2 месеца чакане ми се обади, че колата е в БГ, и ако искам да ходя до склада на ТЕЦовете да си я видя. Веднага се телепортирах. Тъкмо я бяха свалили от автовоза - найлони, лепенки, стелки, чадър! всичко девствено и налично [smilie=sarcastic.gif] Илиян беше задействал нещата предварително и я взехме без да чакаме там 15 дни ли колко бавят принципно. Издаде ни я друг човек в ЕТ Надежда, а не самият дилър, с когото имахме "вземане-даване" от Тотлебен (не че имаше някакво значение за мен, но аз ако бях дилър тези по-шукаритетните модели (РС,Монте Карло,Л§К) бих издавал лично).

Втори "опит" за покупка на кола от ЕТ : септември 2019

Бях решил, че ще си правя подарък за рождения ден и ще сменям Фабията с Октавия vRS 245. Отивам директно на Тотлебен, този път Илиян Костов не беше там, попадам на Писашки. Директно си казвам пак какво искам (готова конфигурация), обяснявам че съм им клиент и искам да им върна Фабията (да ми кажат на колко я оценяват) и да продължим взаимоотношенията, но вече с vRS 245. Питам го за евентуални отстъпки, на което директно ми казва, че за дизел има, но за бензин и то vRS - ЪПСУРТ...безплатно каско - получавам твърдо НЕ с усмивка...Предлага ми оферта за МЕТАНОВА октавия ?!?! Ехоооо, още с влизането казах, че идвам за vRS!, но явно ме "преценя", че щом питам за отстъпки и бонуси съм в таргет групата за метан :) Все тая, аз съм твърдо решен, че ще взимам рс-ка - конфигурираме я с Challenge plus пакета. Питам го дали знае какво точно включва (аз знех, но да сравня дали е така), отваряме чешкия сайт и с гугъл транслейт правим разсъждение по картинка, ама пак не сме много сигурни...Ясноооо, явно не ги карат много с тоя пакет хахахха
Каското - тесла (яко надуто, а и нямало опция да бъде на вноски поне за 1вата година!). Преглъщам го и това - терикат мъж не писка...Квото такова. Излизам с уговорката да ми прати на мейл или да ми се обадят по телефона (записа ги в тефтер) на колко оценяват Фабията, за да си калкулирам кво-що. До края на септември ни вест, ни кост. Ок, не са ме взели на сериозно, помислили са ме за разпитвач.

Трети "опит" (началото на октомври 2019):

Казвам си ще пробвам с "новите" тигри в Дружба. Въртим се с жената сигурно час из колите. Никой не ни ебава за живи...Вече решавам да взема нещата в свой ръце хаха и се нареждам до едно бюро в средата на шоуруума, търсейки визуален контакт с някой дилър. Е най-накрая дойде едно младо момче да пита имаме ли нужда от съдействие. Обяснявам му пак всичко и като стигнахме до това, че съм взимал кола от тях, но от Тотлебен (Илиян Костов) и сякаш го удари тока. Направо ме спря и каза, ааа щом е така направо контактувайте с него такава ни е политиката...Поне успях да получа "оценка" за Фабията, която направо си беше смешна предвид километрите и състоянието на колата. Тука вече тотално ме изгубиха като "пациент". Продадох си я сам 25 дни по-късно за 5000лв повече от предложената от тях цена, а отделно си продадох втория комплект гуми/джанти, спортни филтри, пауър бокс итн джунджурии.

Края на Октомври 2019 след посещение на Експото - предплатих МеганЯ и до ден днешен си бия г@зЪ в тавана, че така се стекоха нещата :)
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Еуратек

Мнение от coverdale »

Ми,не знам?
Аз съм взел четири Октавии,два Супърба от Писашки и един Супърб от Милов.
Това от 2005-та насам.
Всичко беше ток и жица!
Доволен съм.
В ТМ ауто ми дадоха бутилка шампанско за Тойотата на жена ми(РАВ 4 за 75 бона)и толкова.
Отстъпки,нъц! [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”