Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
yordan_ichev написа: 26.06.2023, 23:47:11
з виждам нови фарове, нови халогенни (с вграден дейлайт), нова решетка
Аз нови фарове не виждам, нито "халогените" ми се виждат нови. Решетката също не виждам някаква разлика.Единствено, че сензора на дистроника е свален долу. И долната решетка вече е пита.
Обаче това са прекалено малко разлики за нов модел.
Не споря де. Просто на пръв поглед, отвън това повече прилича на някакъв лифт на лифта, може би за жълтия пазар. Забелязал съм, че много често Шкода изкарват такива фолирани "анонси", които след това нямат нищо общо с реалния модел. Преди да излезне О4 излезнаха доста такива облепени варианти по списанията, които реално си бяха О3 FL отдолу с тук таме някой променен детаил.
Още малко инфо , май са първите снимки на интериора и споменат за head up display …
Дали ще е така наистина , ще разберем след няколко месеца … много прилича на някое от предишните видеа с добавени малко снимки от на таблото. И в един момент за част от секунда седалки VRS / приличат ми на Енияк / …. Хмммм , много странно
Последно промяна от storm1st на 08.07.2023, 21:28:58, променено общо 4 пъти.
slavkoff написа: 19.07.2023, 11:54:08
Забелязахте ли, че скоростният лост вече е на кормилната конзола?
Аз съм индианец, кое точно ще да е скоростния "лост"? Иначе поредната тъпотия ще е ако са го направили. За климатика... долу се виждат някакви врътки, макар, че и те според мен са нещо присадено за тестове, щото изглеждат абсолютно не на място. Надявам се негативния фидбек от Октавия да ги е уплашил и да не осерат и това (климатика през медията).
Цецо75 написа: 19.07.2023, 16:05:09
Иначе поредната тъпотия ще е ако са го направили.
Що бре,знаеш ли колко е удобно Освобождава ти се място в средната конзола.Хващаш волана и превключваш,не е нужно да си сваляш ръката.
Мерцедес не са глупави
И лоста и големия таблет се "настаняват" и в другите VAG. Ето за Passat 9 как ще е. Той пък ще се прави в един завод с новия Superb, така че и при Superb ще подобно.