Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Същата конфигурация, че даже и Vision, по спомени беше 45 преди фейслифта.
Като гледам сега доста от екстрите са набутани в пакети, та реално спрямо Vision дали е с повече или по-малко екстри е по-сложно да се прецени.
ЦецоNOL написа: 25.03.2024, 11:27:16
KUMHO ECSTA PS71
TRADEWEAR 320
Това си е спортна гума
Със същите дойде моята, вкючително джантите. Поръчана края на май 2023, подкарана края на юли 2023. Изглежда е до партиди, но определено са доста добре гумите за ежедневно издевателстване.
Моята Style+Vision дойде със същите миналото лято... адски доволен съм, затова взех и зимния вариант (WinterCraft WP52), от който също нямам оплаквания.
nikolov0103 написа: 25.03.2024, 11:46:16
Да, след тези 180 дни, има период от 60 дни в които се начислява някаква сума, която може да стигне около 250-300лв.
Нашият договор е със 120 дни срок. Казаха, че последните поръчани дошли за 3,4 месеца.
Аз като ходих да предоговарям за фейслифта видях,че ще падне голямото чакане,предложиха ми от вече заявени бройки,но с по високо ниво на оборудване и избрах от тях.Надявам се до началото на лятото да дойде.
Имам поръчан Kamiq Monte Carlo с 7-DSG, червен с добавени екстри. Ще е фейслифт, но се отказахме от колата и говорих с пичовете от София да прехвърлят поръчката на някой желаещ клиент и той да ми върне капарото. Ако на някой не му се чака 180 дни - тази която поръчах е с дата Октомври 2023. Повече от половината време по договор вече мина и ще се чака доста по-малко. Конфигурацията все още доколкото знам може да се промени.
Има и направена отстъпка на цената, сега същата конфигурация ще е по-скъпа.
Разминах се току-що с Камик Монте Карло на бул. Гоце Делчев в София, чаках за ляв завой към ул. Солун, колата беше в цвят Графитено Сиво, страхотно изглеждаше в комбинация с черната маска и черните джанти.
Не ви разбирам, защо броите дните по договора .. 180 + .. 60 ??
Тези 60 дни нямат нищо общо със срока на договора. Четете ги тези договори. Не слушайте какво ви казва търговеца! Нооо.. основна точка в договора е да сте си платили аванса в срок!
От опит го казвам.