Octavia III FL 2.0 TSI REVO STAGE 1 6M - Rangel
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Интересното е ,че е само по окачването ръждата. По самото купе няма никаква при мен , а само по окачването и най вече задното. И по предния мост има също ,н о само където го бият камъчетата явно ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Брех!
Да не е откачена някоя букса някъде.. тая поНпа работила ли е някога?
Да не е откачена някоя букса някъде.. тая поНпа работила ли е някога?
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Колата стана почти на 80 000 км.
Първо да благодаря на @redalex, че ми я продаде на АДЕКВАТНА цена, което доведе до това, че към днешна дата след удвоени километри, тя струва поне толкова, колко аз дадох.
Няма човек, който да съм возил и да не се кефи.
Колата не ми е създавала абсолютно никакви проблеми. Една бобина сменена, дискове и накладки.
Нито един тампон по окачването не е сменян. Салонът е доста по-добре от този на Супърба за същите километри, предполагам алкантарата води до това.
Разход няма какво да го говорим, не съм аз примера за разход.
Липсва ми автоматика ако трябва да съм честен и 4х4.
Най ми е гот когато децата се возят с усмивка, Борис все още ме смята за батман, а че това е някаква супер кола.
Просто нямам какво да добавя отрицателно, не защото си е моя. Който ме познава, знае че съм доста критичен и към моите си вещи, не ме гони мания, че са най-доброто.
Ако сега трябваше да направя избора, Супърба пак заминаваше за продажба и пак взимах тази.
Първо да благодаря на @redalex, че ми я продаде на АДЕКВАТНА цена, което доведе до това, че към днешна дата след удвоени километри, тя струва поне толкова, колко аз дадох.
Няма човек, който да съм возил и да не се кефи.
Колата не ми е създавала абсолютно никакви проблеми. Една бобина сменена, дискове и накладки.
Нито един тампон по окачването не е сменян. Салонът е доста по-добре от този на Супърба за същите километри, предполагам алкантарата води до това.
Разход няма какво да го говорим, не съм аз примера за разход.
Липсва ми автоматика ако трябва да съм честен и 4х4.
Най ми е гот когато децата се возят с усмивка, Борис все още ме смята за батман, а че това е някаква супер кола.
Просто нямам какво да добавя отрицателно, не защото си е моя. Който ме познава, знае че съм доста критичен и към моите си вещи, не ме гони мания, че са най-доброто.
Ако сега трябваше да направя избора, Супърба пак заминаваше за продажба и пак взимах тази.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Мойта е на 300к+ и няма сменен тампон
- Rangel
То проблемът е, че нашите са в Лагера, аз работя на Горнобански и живея в Овча Купел - демек ползвам Цар Борис и Любляна - тези две НЕЩА, щото нито това може да е улица, нито булевард - скъсяват живота на всяка едно окачване.
-
Reingar
Освен с гресиране, как се опарвяте със скърцането от предното окачване? Мен ме вбесява и докарва до лудост когато поскърцва като каруца.
Влиза в ЕТ, омажат я с грес, и така следващите 6-10 месеца. После пак ...
Влиза в ЕТ, омажат я с грес, и така следващите 6-10 месеца. После пак ...
- Rangel
Нямам драма аз. Нищо не е смазвано отпред.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Стига с тези глупости -гресирания. ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Reingar
-
vanesto
- Гараж: Octavia 3 FL 2018 DGTE
Силиконов спрей на WD40 пръскам аз. Пак не е перманентно решение, но поне сам си го пръскам, даже и без канал става, и не се занимавам с ЕТ. Като го напръскаш хубаво между дупките, изкарва близо година вече.
- redalex
- Гараж: i3
Управляването и поддържане на съветски автмобили и до днес оказва негативни влияния
ВРСът е супер кола.
Рангеле, на колко км сменя дискове, че не помня?
ВРСът е супер кола.
Рангеле, на колко км сменя дискове, че не помня?
Последно промяна от redalex на 03.04.2024, 13:44:58, променено общо 1 път.
-
vanesto
- Гараж: Octavia 3 FL 2018 DGTE
Жигулата на баща ми беше 1976г и не скърцаше така, както O3 FL 2018г, чак ме беше срам да я карам в началото. Така че, може немци да са ги правили тия тампони, ама са гола вода. Най-голямата издънка в тази иначе прилична кола, пък и не само. Влезте в vwclub, да видите колко стр. тема има за пасат B8.
- Rangel
69000 и предните, и задните.
- redalex
- Гараж: i3
Аз ѝ бях направил към 40к км. Рангел е добавил още толкова.
Нямам идея за какъв проблем със скърцане става дума.
Нямам идея за какъв проблем със скърцане става дума.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
WD 40 не прееб@ва ли гумените тампони?
Силиконов спрей мисля, че беше по-добрият вариант, ако някой реши да си пръска сам по окачването...
Силиконов спрей мисля, че беше по-добрият вариант, ако някой реши да си пръска сам по окачването...