Новият Фокус е 6-7 хиляди по-скъп от предходния и не вярвам Октавия да е на неговата цена или по-евтина.
Ако пък вземат, че предложат Едишън комби за 40 хиляди, няма да се замисля
Хъммммм при 10 хил. отгоре за Октавия 4, мисля, че по-добър вариант е да си вземе новият супърб комби BUSINESS ....., пък ако не е комби, може да му излезе и по-евтино от Октавия 4..... разбира се ако това е вярно, което са казали на колегата.... странни ценообразувания ще се заформят...Вероломния Кръчмар написа: 23.11.2019, 23:46:44Добре дошъл сред нас, колега.Rosen написа: 23.11.2019, 22:10:46 Дойде време и аз да напиша първото си мнение във форума.
Някой може ли да каже ориентировъчно на какви цени ще се предлагат?
Ако имате спомени Октавия III на какви цени са започнали да се продават?
По информация от днес, от дилър, който отдавна е на работа в ЕураТек в Надежда - при старта на продажбите и, Октавия 4 ще е с около 10 000 лв. над стартовите цени за Октавия 3, заради задължителното изискване за наличие на вече стандартните системи за асистенция на водача и за предотвратяване на инциденти.
Пак от същия дилър е информацията, че ЕураТек вече са поръчали и очакват скоро да пристигнат 300 броя Октавия 3 Фейслифт, Селекшън и Вижън, комби и лифтбек, бензин и дизел и смятат за 3 месеца, до старта на продажбите на Октавия 4, да ги продадат всичките, на толкова скандално ниски цени ще са.
Поздрави.
, от мен да мине, може и да се навия без доплащане
Инфлацията е около 2.5-3%.
Резонно ми се струва, и аз имам подобни очаквания.Вероломния Кръчмар написа: 23.11.2019, 23:46:44 Октавия 4 ще е с около 10 000 лв. над стартовите цени за Октавия 3, заради задължителното изискване за наличие на вече стандартните системи за асистенция на водача и за предотвратяване на инциденти.
Да по статистика. Инфлацията на пианото е под 1% и компенсира.
BlackPearl написа: 12.11.2019, 20:41:38 Аз ли не разбрах, че от вчера щях да пиша:
На 36 минута от видеото се казва, че новата Октавията и цената и ще бъде същата, дори по-ниска от досегашната.