Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Сеат
Ами,това са официални снимки,от официалният сайт.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сеат
Не знам аз, явно на всички им харесва, на мен не ми харесват две неща- лично мнение.
Без да съм я виждал на живо разбира се, не ми харесва предната броня и голямата разлика във фар(такъв тип фар) и броня. Не съм я виждал на живо ( пак уточнявам) но тази разлика не ме кефи.
При Купра и ФЛ, както и при Хюндай с неговите фарове стои добре тази разлика, но тук с този фар -тип Инфинити XC30, поне аз не мога да възприема така по снимките!
Другото което е много тъпо заради този таблет и в Октавия 4 са средните въздуховоди. Духат ти в гърдите и не могат да се вдигнат като хората. Тествахме О4ка оня ден, супер некадърно измислено заради този таблет.
Аз ако карам такава кола, ще стоят постоянно затворени/спрени!
Това да и е кусура, иначе ще е 100% крачка напред и на живо (да се потретя) може да е скандал.
Отзад с тези стопове и 4 ауспуха е много добра !
Без да съм я виждал на живо разбира се, не ми харесва предната броня и голямата разлика във фар(такъв тип фар) и броня. Не съм я виждал на живо ( пак уточнявам) но тази разлика не ме кефи.
При Купра и ФЛ, както и при Хюндай с неговите фарове стои добре тази разлика, но тук с този фар -тип Инфинити XC30, поне аз не мога да възприема така по снимките!
Другото което е много тъпо заради този таблет и в Октавия 4 са средните въздуховоди. Духат ти в гърдите и не могат да се вдигнат като хората. Тествахме О4ка оня ден, супер некадърно измислено заради този таблет.
Аз ако карам такава кола, ще стоят постоянно затворени/спрени!
Това да и е кусура, иначе ще е 100% крачка напред и на живо (да се потретя) може да е скандал.
Отзад с тези стопове и 4 ауспуха е много добра !

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Да това е мега ултра тъпотия. Но поне могат да се спират. Защо така направиха, не мога да си обясня.BlackPearl написа: 07.08.2020, 22:16:46 Другото което е много тъпо заради този таблет и в Октвия 4 са средните въздуховоди
Дано по вратите да не са пестили много, че язък за готината кола.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
Сеат
Иване, дано поне докато го купуваш, да са отстранили всички малки "дефекти", че колата ще е ГРЪМ е ясно и извън съмнение.
Който иска може да вярва: Дилърите си казаха: Октавия 4- 22 сервизни предписания за малки "дефекти/отстраняване на леки проблеми) , Сеат - 18 до сега.....
Аз не повярвах, 3 пъти питах за Шкода Октавия 4.
Който иска може да вярва: Дилърите си казаха: Октавия 4- 22 сервизни предписания за малки "дефекти/отстраняване на леки проблеми) , Сеат - 18 до сега.....
Аз не повярвах, 3 пъти питах за Шкода Октавия 4.

- igeorgiev82
Сеат
За въздуховодите,и аз съм изненадан за местоположението.Ще е неприятно сигурно.
Споделих план в бъдеще.Да сме живи и здрави пък,другото лесно.![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Чакайте бре,рибата още в морето,вие тигана сложихте
Споделих план в бъдеще.Да сме живи и здрави пък,другото лесно.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- BlackPearl
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Ама то е ясно, на всички, че е по-добре да се изчака 2 години поне от излизането на нов модел.
GUNTER SERVICE

-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
- igeorgiev82
Сеат
nmnikolov, не те разбрах.
Аз си харесвам/обичам колата,такава каквато съм си я взел,и не съжалявам за нищо.Просто и наближава времето за.смяна![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз си харесвам/обичам колата,такава каквато съм си я взел,и не съжалявам за нищо.Просто и наближава времето за.смяна
- igeorgiev82
Сеат
Първият самостоятелен модел на отделилия се от Сеат бранд Купра.
Аз лично,харесвам такива,ни е кола,ни е СУВ.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз лично,харесвам такива,ни е кола,ни е СУВ.
- igeorgiev82
Сеат
Ауууу,стартова цена 86к лв. ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)