Защото темата ще секне.
Това по-добро от дрон. Продавам един!
Тук щях да го питам дали има значение шофьора на кой етаж живее и дали си мие редовно ръцете.RAPTOR_84 написа: 17.03.2025, 13:04:06 Проявявало се 99.9% при новите автомобили.Проблема се получавал от горивата и при смяна на температурата(застудяване,затопляне)
Веднъж един приемчик в МотоПфое се опита да ми обясни, че съм сипал скапано гориво.RAPTOR_84 написа: 17.03.2025, 13:04:06 Проявявало се 99.9% при новите автомобили.Проблема се получавал от горивата и при смяна на температурата(застудяване,затопляне)
Тук става въпрос или за тотално невежество или опит да те наплашиRAPTOR_84 написа: 17.03.2025, 13:04:06 Попитах го има ли опасност да наруша гаранцията и се почна едно увъртане-,,Незнам,не мога да кажа,колата си е ваша и правите каквото искате,само Чехите могат да кажат"

Нищо не си измислям.
Записало е грешка на Дебитомера точно в часа, когато ми светна чека.The Hooligan написа: 17.03.2025, 14:26:12 Отиди при твоя човек с Диното да я прочете и сподели снимка.
Не я снимах(пича от Диното ми каза че е записало грешка дебитомер при скорост 133км в деня и часа когато ми светна !ЕPC).
Какво, ще се плашиш бре! Купил си нова кола, която има гаранция. Те са длъжни да спазят протокола и да си свършат работата. Като не искат тези, има други центрове на ЕТ в БГRAPTOR_84 написа: 17.03.2025, 17:33:12 Дано това да е проблема.Да няма други изцепки ,че както ме наплаши тоя от ЕТ днес ми се е свила душичката.
А трябваше! Не се обиждай, ама сума ти клипчета снима за глупости, а важното не снимаш.
пак глупости пишеш човек! Не се сърди,амаааа.RAPTOR_84 написа: 17.03.2025, 17:33:12Не я снимах(пича от Диното ми каза че е записало грешка дебитомер при скорост 133км в деня и часа когато ми светна !ЕPC).
Да си я гледат в ЕТ.
Най вероятно нещо са направили ако са разкачали дебитометъра при смяната на вэздушния филтър.
Точно съвпада с името на темата.
Сега последно ЕТ ли са виновни![]()
Спад в мощноста и висок разход на гориво.
Аз преди това писах че колата се движи като удушена.
И двете могат да дойдат от Дебитомер(поне при бусовете ми съм имал доста такива ядове).
Дано това да е проблема.Да няма други изцепки ,че както ме наплаши тоя от ЕТ днес ми се е свила душичката.