Техническа помощ!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Техническа помощ!
Турбото ти е с променлива геометрия -
Vgt/variable geometry turbine/ и vnt e едно и също
Vgt/variable geometry turbine/ и vnt e едно и също
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Техническа помощ!
A4tech, благодаря
-
Sec8200
Техническа помощ!
Дадоха ми назаем OBDII четец с WiFi. Пише ELM327.
Безопасно ли е да го използвам с Torque и ще видя за DPF-a, но преди да го мушна исках да питам дали такъв беше типа. Да не изплюе някоя грешка, аз само ще чета, но да питам, да не ме остави, че имам път.
Безопасно ли е да го използвам с Torque и ще видя за DPF-a, но преди да го мушна исках да питам дали такъв беше типа. Да не изплюе някоя грешка, аз само ще чета, но да питам, да не ме остави, че имам път.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Техническа помощ!
Боцай смело. Колата трябва да е запалена, когато сканираш и сдвояваш с торк.
TSI Team
-
Sec8200
Техническа помощ!
PRO, ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Техническа помощ!
Тошко, с моята не сработва нито един такъв ELM. Пиши дали с твоята е сработил.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
Техническа помощ!
При мен тръгна с WiFi OBDII ELM327 четец. Единствено Андроид се омотва защото с WiFi се чуди защо няма нет през този интерфейс и спира трафика, но ако му окажеш, че е ок да остане вързан има комуникация с ECU-то през там. Тествах Torque & VAG DPF App.JORDITO написа:Тошко, с моята не сработва нито един такъв ELM. Пиши дали с твоята е сработил.
-
Sec8200
Техническа помощ!
Днес кофти късмет - рапидка в гума и то след работно време. Добре, че Маргел работеха до късно.
Както и да е TPMS ме уведоми - показваше предна и задна лява оранжеви, макар на съобщението да пишеш изрично задна лява.
Другото, което забелязах - разликата м/у гумите беше 0.6 атмосфери, бате Стефан беше писал, че сработва на 0.3 на Голфа му. Не че е болка - помогна системата, честно казано не ми се занимава да спускам гуми да видя на колко разлика отчита. Споделям днес колко беше (бавно спадаше нивото, не е рязко затова смея да кажа колко е разликата) при светването.
Прикрепям една умалена снимка.
Както и да е TPMS ме уведоми - показваше предна и задна лява оранжеви, макар на съобщението да пишеш изрично задна лява.
Другото, което забелязах - разликата м/у гумите беше 0.6 атмосфери, бате Стефан беше писал, че сработва на 0.3 на Голфа му. Не че е болка - помогна системата, честно казано не ми се занимава да спускам гуми да видя на колко разлика отчита. Споделям днес колко беше (бавно спадаше нивото, не е рязко затова смея да кажа колко е разликата) при светването.
Прикрепям една умалена снимка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
hvp800
Техническа помощ!
А някой изписвало ли му е такова съобщение без видима причина, премерих налягането, и всичко беше ОК
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Техническа помощ!
И още едно съобщение , пак без видима причина
. Трябва да помисля как да го изключа
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Техническа помощ!
Странно...При мен светва индикацията с иконката и на таблото пише коя е спадналата гума. Дано да не бъркам, защото от последния път почти година мина...
- Sawyer
- Гараж: ///
Техническа помощ!
На мен ми се случи веднъж да изпищи, че е паднало налягането в предна лява. Спрях точно 200 метра след това на едно OMV. Мерих и не беше мръднала, нито пък някоя от другите гуми. Set-нах го отново и не се повтори. Може би има бъгчета в системата ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
hvp800
Техническа помощ!
hvp800 написа:И още едно съобщение , пак без видима причина. Трябва да помисля как да го изключа
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Техническа помощ!
Ицо, карал си много време без почивка - това е причината за второто - има даже чаша с кафенце
За първото понякога е възможно да излезе след смяна на гуми зимни летни. Ако е повече натоварена също може да излезе понеже, се сплескват задните малко повече от обикновено и се променя диаметъра с много малко. Абе умна му работа![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За първото понякога е възможно да излезе след смяна на гуми зимни летни. Ако е повече натоварена също може да излезе понеже, се сплескват задните малко повече от обикновено и се променя диаметъра с много малко. Абе умна му работа