Нали знаеш,че Кастрол нямат собствена рафинерия?VALDO написа:Shell си е боза от всякъде! При тях силата им е в горивата!
Слагайте си Castrol в ЕТ!
А доколкото съм прочел,Шел е вече маслото в тубите,което продават за оригинално на VAG Group.
Нали знаеш,че Кастрол нямат собствена рафинерия?VALDO написа:Shell си е боза от всякъде! При тях силата им е в горивата!
Слагайте си Castrol в ЕТ!
VALDO написа:Няма смисъл да даваш пари за масло с променлив сервизен интервал! Разгледай ако имаш желание на : https://www.motul.com/bg/bg/products/recommendation кое е подходящото масло за твоя автомобил!
zzankov написа:.
Скоро ще имам възможност да "пипна" 5W30
Провери нивото на маслото на топъл двигател, 2-3 минути след като я изгасиш и ще видиш, че си е ок.fallenfbsd написа:Колеги по стар навик реших днес преди пътуване да вдигна капака да видя течности и масло.
Срам не срам вдигнах щеката да видя има сив индикатор,грапав, това ли е нивото на което трябва да е? Вижда се,че е мазно,но очаквах да видя някакво 'отсичане' докъде има,но не видяхпо-нагоре има два сиви индикатора. Нещо не ми вдъхна доверие как се проверява, плюс че е супер дълга щека кой я знае дали не се омаслява в канала.правя го на студена.
За мое спокойствие има ли датчик за ниско ниво?