Багажник за колела

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Scub40

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020

Багажник за колела

Мнение от Scub40 »

Аз на Кодиака мисля да му взема Aguri Prestige да ги пробвам
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Багажник за колела

Мнение от TheSaint »

ИзображениеИзображение
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Багажник за колела

Мнение от igeorgiev82 »

TheSaint, къде се изгуби бе момче? :)
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Багажник за колела

Мнение от nmnikolov »

Вчера си купих багажник за колело Thule ProRide 598 на изгодна цена ето от тук - BikeCenter.

Останах обаще втрещен от Escadra. Отивам до офиса им днес в София, за да купя ако имат One key system с 12 ключа. Уж имаше кутийки с 12 ключа, а като отвори продавача и вътре имаше или по 4 или по 8 патрона останали и съответно липсващи ключета. Смятайте как продават еднакви патрони на различни клиенти. Отделно ги питам ако си поръчам и изчакам наличност нали сервизното ключе си е вътре. Отговора беше - политиката ни е да го махаме от кутийката. На следващия въпрос защо ще ми го махат, след като аз купувам целия set и този ключ си е част от кутията отговора пак беше - това ни е политиката. А и били се грижили за сигурността на клиентите, защото с това сервизно ключе някой можел да ми откраднат нещата. Контрирах го, че това ключе може да се вкара само ако патрона е отключен преди това и пак ми отговори - това ни е политиката...
Изображение
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Багажник за колела

Мнение от kalata »

Тегли им една майна на политиката. Тоя сет не можеш ли от другаде да си го поръчаш?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Багажник за колела

Мнение от nmnikolov »

Може естествено. Поръчах си го от тези - link
Изображение
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Багажник за колела

Мнение от coverdale »

Тия секретни патрони на Тюле се отварят с поглед от опитен ключар.
Затова в бокс или открит багажник нищо не се оставя в БГ.
Преди време синът ми отмъкна ключовете за бокса предния ден преди да заминем на ски и се наложи да сменям патрона,щото не ги намерихме.
От Ескадра ми казаха десет дни доставка по номера на ключа.
Отидох при мой познат ключар и бързо решихме проблема. [smilie=pardon.gif]
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Багажник за колела

Мнение от nmnikolov »

@coverdale, то това е ясно. Аз като си поръчвах гредите днес в Ескадра продавача ми каза, че в цената влиза и монтаж. Казах му, че няма нужда, защото аз ще си ги държа гредите и багажника свалени и само като ми потрябват ще ги слагам, за да не ми ги откраднат. Той ми вика: Ама те не ги крадат! [smilie=sarcastic.gif]

А тези патрони ги взимам, защото искам с един ключ да си отключвам всички Thule аксесоари. За сега са само греди и една стойка за колело, но може би след известно време ще има още една стойка за колело и една за ски.
Изображение
ikostov

Шкода Новак

Багажник за колела

Мнение от ikostov »

Здравейте и за много години. Купих си преди време напречните релси за багажник "MENABO" от Лидал. Въпроса ми е дали на тях може да се монтират Thule ProRide 598
Аватар
mariyan

ŠKODA MASTER

Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG

Багажник за колела

Мнение от mariyan »

Може, но не с болтовете с плоски глави, тъй като улеите на гредите от Лидл са тесни. Към багажника има и скоби - с тях се монтира.
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Багажник за колела

Мнение от deniz8912 »

Изображение

Skoda греди и стойка за колела
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Багажник за колела

Мнение от zloQQ »

mariyan написа: 03.01.2021, 19:36:19 Може, но не с болтовете с плоски глави, тъй като улеите на гредите от Лидл са тесни. Към багажника има и скоби - с тях се монтира.
Принципно си прав, но може да го хакнеш! Изпилват се леко главите на болтовете и влизат в гредите! ;)
Bistra

Шкода Новак

Багажник за колела

Мнение от Bistra »

Здравейте. Да попитам и аз за багажник за врата на Кодиак, какво бихте препоръчали? Поразгледах, спрях се на този защото не се опира в стъклото: https://www.dimibike.com/velosipedi-kol ... mestre.htm

Дали обаче, ако не се опира в стъклото ще е по-нестабилно и колелата ще се клатят?

Благодаря
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Багажник за колела

Мнение от zloQQ »

Bistra, недей да правиш грешка, да взимаш такъв тип багажник. Ако ще е за отзад - взимай теглич и монтирай на него - най-доброто решение. Иначе - на покрива. По-скъпо е, но си заслужава всеки лев. Казвам го от челен опит с такъв за отзад. В момента съм с греди и стойки отгоре - съвсем друга работа е! Поздрави!
Bistra

Шкода Новак

Багажник за колела

Мнение от Bistra »

Отгоре на капака няма как да сложа колело, физически. Имайки предвид, че колелата ще се прекарват на къси разстояния до Софийските паркове, не виждам смисъл да слагам теглич. Затова ми трябва добър вариант за вратата на багажника
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”