Багажник за колела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Багажник за колела
Аз на Кодиака мисля да му взема Aguri Prestige да ги пробвам
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Багажник за колела
TheSaint, къде се изгуби бе момче? 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Багажник за колела
Вчера си купих багажник за колело Thule ProRide 598 на изгодна цена ето от тук - BikeCenter.
Останах обаще втрещен от Escadra. Отивам до офиса им днес в София, за да купя ако имат One key system с 12 ключа. Уж имаше кутийки с 12 ключа, а като отвори продавача и вътре имаше или по 4 или по 8 патрона останали и съответно липсващи ключета. Смятайте как продават еднакви патрони на различни клиенти. Отделно ги питам ако си поръчам и изчакам наличност нали сервизното ключе си е вътре. Отговора беше - политиката ни е да го махаме от кутийката. На следващия въпрос защо ще ми го махат, след като аз купувам целия set и този ключ си е част от кутията отговора пак беше - това ни е политиката. А и били се грижили за сигурността на клиентите, защото с това сервизно ключе някой можел да ми откраднат нещата. Контрирах го, че това ключе може да се вкара само ако патрона е отключен преди това и пак ми отговори - това ни е политиката...
Останах обаще втрещен от Escadra. Отивам до офиса им днес в София, за да купя ако имат One key system с 12 ключа. Уж имаше кутийки с 12 ключа, а като отвори продавача и вътре имаше или по 4 или по 8 патрона останали и съответно липсващи ключета. Смятайте как продават еднакви патрони на различни клиенти. Отделно ги питам ако си поръчам и изчакам наличност нали сервизното ключе си е вътре. Отговора беше - политиката ни е да го махаме от кутийката. На следващия въпрос защо ще ми го махат, след като аз купувам целия set и този ключ си е част от кутията отговора пак беше - това ни е политиката. А и били се грижили за сигурността на клиентите, защото с това сервизно ключе някой можел да ми откраднат нещата. Контрирах го, че това ключе може да се вкара само ако патрона е отключен преди това и пак ми отговори - това ни е политиката...
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Багажник за колела
Тегли им една майна на политиката. Тоя сет не можеш ли от другаде да си го поръчаш?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
nmnikolov
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Багажник за колела
Тия секретни патрони на Тюле се отварят с поглед от опитен ключар.
Затова в бокс или открит багажник нищо не се оставя в БГ.
Преди време синът ми отмъкна ключовете за бокса предния ден преди да заминем на ски и се наложи да сменям патрона,щото не ги намерихме.
От Ескадра ми казаха десет дни доставка по номера на ключа.
Отидох при мой познат ключар и бързо решихме проблема.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Затова в бокс или открит багажник нищо не се оставя в БГ.
Преди време синът ми отмъкна ключовете за бокса предния ден преди да заминем на ски и се наложи да сменям патрона,щото не ги намерихме.
От Ескадра ми казаха десет дни доставка по номера на ключа.
Отидох при мой познат ключар и бързо решихме проблема.
-
nmnikolov
Багажник за колела
@coverdale, то това е ясно. Аз като си поръчвах гредите днес в Ескадра продавача ми каза, че в цената влиза и монтаж. Казах му, че няма нужда, защото аз ще си ги държа гредите и багажника свалени и само като ми потрябват ще ги слагам, за да не ми ги откраднат. Той ми вика: Ама те не ги крадат!
А тези патрони ги взимам, защото искам с един ключ да си отключвам всички Thule аксесоари. За сега са само греди и една стойка за колело, но може би след известно време ще има още една стойка за колело и една за ски.
А тези патрони ги взимам, защото искам с един ключ да си отключвам всички Thule аксесоари. За сега са само греди и една стойка за колело, но може би след известно време ще има още една стойка за колело и една за ски.
-
ikostov
Багажник за колела
Здравейте и за много години. Купих си преди време напречните релси за багажник "MENABO" от Лидал. Въпроса ми е дали на тях може да се монтират Thule ProRide 598
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Багажник за колела
Може, но не с болтовете с плоски глави, тъй като улеите на гредите от Лидл са тесни. Към багажника има и скоби - с тях се монтира.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Багажник за колела
Принципно си прав, но може да го хакнеш! Изпилват се леко главите на болтовете и влизат в гредите!mariyan написа: 03.01.2021, 19:36:19 Може, но не с болтовете с плоски глави, тъй като улеите на гредите от Лидл са тесни. Към багажника има и скоби - с тях се монтира.
-
Bistra
Багажник за колела
Здравейте. Да попитам и аз за багажник за врата на Кодиак, какво бихте препоръчали? Поразгледах, спрях се на този защото не се опира в стъклото: https://www.dimibike.com/velosipedi-kol ... mestre.htm
Дали обаче, ако не се опира в стъклото ще е по-нестабилно и колелата ще се клатят?
Благодаря
Дали обаче, ако не се опира в стъклото ще е по-нестабилно и колелата ще се клатят?
Благодаря
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Багажник за колела
Bistra, недей да правиш грешка, да взимаш такъв тип багажник. Ако ще е за отзад - взимай теглич и монтирай на него - най-доброто решение. Иначе - на покрива. По-скъпо е, но си заслужава всеки лев. Казвам го от челен опит с такъв за отзад. В момента съм с греди и стойки отгоре - съвсем друга работа е! Поздрави!
-
Bistra
Багажник за колела
Отгоре на капака няма как да сложа колело, физически. Имайки предвид, че колелата ще се прекарват на къси разстояния до Софийските паркове, не виждам смисъл да слагам теглич. Затова ми трябва добър вариант за вратата на багажника