RED LINE for SCOUT
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
RED LINE for SCOUT
Ма фабията и тя ли е при "тея моите"бре?Ивак мисли и се съветвай,че от "моите"съм си патил ,неведнъж ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Dieselgate Team member
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Зарка, аз досега идеален майстор не съм срещал, всеки допуска грешки, въпроса е да не са фатални. При моите момчета съм вече 8 години, ама като цяло съм доволен, съвестни са и никога не гледат да претупат работата, за частите винаги обсъждаме варианти и никога няма да ми сложат някакви боклуци. Основния проблем при тях, е че правят основно BMW и там са гаранция, мнооого добри, от ВАГ групата момчетата си разбират, но не са чаак толкова, но явно достатъчно, за да нямам проблеми с нито една тяхна работа досега. До преди да ги срещна наистина пропищях от една камара прехвалени майстори, направо луд бях станал, затова, докато съм доволен си карам при тях и при Радо също съм доволен, все пак, ако някой няма възможност да те поеме, трябва да имаш алтернатива.
- zar
RED LINE for SCOUT
Така е ,Ивак!Винаги трябва да има приемлива алтернатива,че иначе си е игра на "сляпа баба" 
Dieselgate Team member
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Едно голямо ходене по мъките за поръчване на части и смяна на кондензатора, ама кво да правя, хората задната камера и парктроника ги нямат за нищо ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
- zar
RED LINE for SCOUT
Значи си готов за срещата
Ще ти препоръчам на новия кондензатор да му сложиш една мрежа за комари ,прикрепена за фабричната пластмасова решетка ,която е прихваната на самия кондензатор.Иначе камъчета и мушици ще му сгънят ламелите бързо и язък за новия!
Dieselgate Team member
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Зарка, аз свалих от стария някаква, ама не знам дали става дума за същата, тая беше доста рехава, едва ли става за това, ще я видиш.
- zar
RED LINE for SCOUT
Да,Ивак ,точно за тази(черната пластмасовата) от стария ти говоря,на нея ако искаш закрепи една пластмасова мрежа за комари(от тези твърдите със по-едрата цедка)и цялата тази конфигурация я хвани за радиатора(кондензатора).Оригиналната е рехава,да!И по тази причина аз сменях кондензатора преди 2 години,защото климатика буквално отказа заради намачканите ламели.Тази част от кондензатора,която се намира непосредствено зад доланта решетка(пчелната пита) се намачква най-много ,за разлика от горната му част зад маската.Бях писал някаква тема за това преди време,ама сега не ми се рови да я търся къде е 
Dieselgate Team member
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Ок, ще го имам предвид.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
RED LINE for SCOUT
Иво на детето буквите от училище ли открадна за да направиш тоя надпис SCOUT под номера? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Не бе, така си беше, ОЕМ ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
RED LINE for SCOUT
Много претруфено взе да става.
Но щом ти харесва...
Но щом ти харесва...
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ