Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цената е неприятна, добре че има кредити, лизинги... Няма и данъчен кредит, защото няма вече N1, няма и 7 места.
Искам да си взема зимни джанти. Можете ли да ми препоръчате някои, като изключим OEM?
Оригиналните размери са 7Jx17 ET45 с гуми 225х55х17
Благодаря! Вече съм на компа и се получава. От тези които си постнал, няма размера за Карок. 7J17 ET45 Само 4 модела са. Сребристия Kodiak ми допада най-много.
Здравейте!
Смених любимата си баничарка с Karoq 2.0 TDI 4x4.
Засега съм доволен от покупката.
Искам да си намеря нови железни джанти 16" за зимата, но не виждам в сайта да се предлагат от вносителя. Сега съм с 17" алуминиеви. Моля дайте съвет.