Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- dr_rado
- Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5
Мерцедес
Честито и от мен, колега! Изборът изгледжа много хубав! С радост ще погледаме и снимките като дойде! Живи и здрави да си го карате и много да му се радвате 
- vfurlanski20
- Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3
Мерцедес
Честито! Жив и здрав да го караш дълго време. 

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мерцедес
Честито, каталясал!
Да се успокоиш най-накрая, че като влизаш в подземния на новия апартамент/комплекс...,няма да си с Шкода, да се излагаш!![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
С Меркендеса, шИ тЪ гледат с респект!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Да се успокоиш най-накрая, че като влизаш в подземния на новия апартамент/комплекс...,няма да си с Шкода, да се излагаш!
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
С Меркендеса, шИ тЪ гледат с респект!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Мерцедес
Ай честито Сами!
Със здраве и безаварийно да ѝ се радвате на новата каляска за принцесите!
Със здраве и безаварийно да ѝ се радвате на новата каляска за принцесите!
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Мерцедес
@bega4kata,
Купе ли поръча или нормалното?
Няма да ти честитя , докато не пръднеш вътре както се казва, но и съм умерен , защото негативните отзиви основно за качеството на интериора и сглобката му са доста.
Та ……..нека го видим пък честитките са лесни.
Купе ли поръча или нормалното?
Няма да ти честитя , докато не пръднеш вътре както се казва, но и съм умерен , защото негативните отзиви основно за качеството на интериора и сглобката му са доста.
Та ……..нека го видим пък честитките са лесни.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Не е купе,исках купе,но Жената не и хареса , прекалено схлупено вътре. Тавана му е доста по нисък и то не само отзад! Още при челното стъкло е по нисък. Но пък е още по аеродинамичен. Ако само аз избирах щеше да е купе. Но не съм такъв да не се съобразя с желанието на жената
Ей така ще изглежда точно.

За сглобката е супер прецизна според мен вътре. Само едно не ми харесва много,но трябва да го преглътна.Ауспусите са фейк.

За сглобката е супер прецизна според мен вътре. Само едно не ми харесва много,но трябва да го преглътна.Ауспусите са фейк.
GUNTER SERVICE

- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Мерцедес
@ЦецоNOL, един бивш колега докара едно тестово gla, бях потресен от твърди пластмаси, кожата балатум, двулитров дизел с 9 стенна кутия. Вика ми ма то на цената на тигуан, викам то тигуана е по качествен вътре. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
ГЛА и ГЛБ не съм гледал как са.
Те по принцип не са на премиум платформата. Те са икономи платформата и са с напречни двигатели,дсг кутии и халдекс. Те са като Карок и Т Рок. В тази категория. Доста по изгодни ценово спрямо глц.
Те по принцип не са на премиум платформата. Те са икономи платформата и са с напречни двигатели,дсг кутии и халдекс. Те са като Карок и Т Рок. В тази категория. Доста по изгодни ценово спрямо глц.
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Ако се търсят кусури,винаги сигурно ще се намерятЦецоNOL написа: 15.10.2024, 19:52:59 защото негативните отзиви основно за качеството на интериора и сглобката му са доста.
Ц-класата не е нито Е-клас,нито S-клас. Това са ми потребностите и възможностите. Въпреки това в ГЛЦ получаваш някои неща от високия клас. Таблото е като в еС класата,централния дисплей с наи новата навигация и мултимедия,с която можеш да си говориш с колата и командваш всичко,че даже и вицове може да си разказвате е като в S-класата.Правена е от българи междудругото и е НАЙ-ДОБРАТА В СВЕТА.Интериорен асистент,казваш му че ти е студено и той ти пуска топличко. Може и автоматичмо да те следи как си.Ако забележи,че някои от задния ред отвори да чете книга ,му светва лампичката на негововтв място.Ако усети че си изморен ,пуска ти хладен въздух в лицето,музика по силна и ободряваща..... В този нисък клас,никой от конкурентите не предлага примерно изцяло меко табло ДО ДОЛУ-включително и капака на жабката,електрическо регулиране на положение на позицията на волана,завиващ заден мост,четиризонов климатик и т.н. да не изброявам.
И аз гледах клипче дето един клати централните въдуховоди като малоумен олигофрен и те мърдат естествено. Те не са за клатене,теса за отопление и изглеждат като произведение на изкуството
Качеството пада при всички марки с всеки нов модел,факт е. И МБ не са зазтраховани от това съгласен съм.
Едно клипче където може да се придобие бърза представа за уюта и приятното изживяване при нощно шофиране и работата на дигиталните фарове. Как колата отпред става прецизно тъмно квадратче. Мен ме впечатли
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
mitex1983, ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Този е малко прекалено шарен вътре.
Разликата с този е,че моя ще е изцяло черен салон вътре с алкантара или микрофазер както му казват Мерцедес.
Фурнира на таблото няма да е тази липа с отворени пори и алуниний,а метализирана структура много приятна и тъмна на живо.(Има 10 варианта на таблото да си избираш)
Този е с нощен пакет-все едно черен пакет при Шкода,аз не го избрах и остава с никел отпред най долу бронята,рамките около прозорците,горе рейките и на задната броня.Повече ми харесва и спестих незнам си колко....
И този е със странните 19 инча джанти,които му малеят. Аз поръчах 20. Като е с 20-ки и гумите са по широки.
С 19 предните са 235,задните 255 широки.
С 20 предните са 255,задните 285 баници и много по добре изглежда. -напомпен
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Този е малко прекалено шарен вътре.
Разликата с този е,че моя ще е изцяло черен салон вътре с алкантара или микрофазер както му казват Мерцедес.
Фурнира на таблото няма да е тази липа с отворени пори и алуниний,а метализирана структура много приятна и тъмна на живо.(Има 10 варианта на таблото да си избираш)
Този е с нощен пакет-все едно черен пакет при Шкода,аз не го избрах и остава с никел отпред най долу бронята,рамките около прозорците,горе рейките и на задната броня.Повече ми харесва и спестих незнам си колко....
И този е със странните 19 инча джанти,които му малеят. Аз поръчах 20. Като е с 20-ки и гумите са по широки.
С 19 предните са 235,задните 255 широки.
С 20 предните са 255,задните 285 баници и много по добре изглежда. -напомпен
GUNTER SERVICE

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)