Форд
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Форд
Не знам, мисля си. Аз ако си купя Дачия, сигурно и аз така ще я рекламирам, нищо че не струва. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Форд
Имаш пълното право да бъдеш НЕинформиран и да не виждаш по-далеч от краката си.nrayanov написа: 22.01.2020, 18:20:27 Не знам, мисля си. Аз ако си купя Дачия, сигурно и аз така ще я рекламирам, нищо че не струва.
Съвсем друг въпрос е, кое си струва и за каква цел ще се използва.
Абе, Шкода форевЪ!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Форд
Не го познавате Младен явно.
Както и да е.
Както и да е.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- The Hooligan
Форд
Имаше и за 1.5 но са го спряли, заради еко нормите. Карах им новия 8ст. автомат на дизел, не ми хареса.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- The Hooligan
Форд
И преди не са имали смислени двигатели, но в последно време ги натискат яко за еко нормите. Даунсайз и по някое време електрички.
Иначе си имат Focus ST 2.3 Ecoboost - 280 кс. Общо взето с това приключват, другите "неща" дето продават няма да ги коментираме

Иначе си имат Focus ST 2.3 Ecoboost - 280 кс. Общо взето с това приключват, другите "неща" дето продават няма да ги коментираме

- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Форд
В кръга на шегата беше това, колега. Всеки си има вкус, предпочитания и разбирания и може да прецени кое е най-добре за него.The Hooligan написа: 22.01.2020, 22:39:21Имаш пълното право да бъдеш НЕинформиран и да не виждаш по-далеч от краката си.nrayanov написа: 22.01.2020, 18:20:27 Не знам, мисля си. Аз ако си купя Дачия, сигурно и аз така ще я рекламирам, нищо че не струва.
Съвсем друг въпрос е, кое си струва и за каква цел ще се използва.
Абе, Шкода форевЪ!
По-важното е, че ти си открил какво търсиш и аз в никакъв случай не искам да ти давам наклон. Не можеш да си представиш колко си прав за виждането, имам късогледство и наистина, ако нещо е по-далеч от краката ми е най-добре да го гледам с очила!
Моите наблюдения показват, че хората рядко сменят марката освен, ако тя не предлага това, което търсят. В твоя случай явно предлагат това, което ти търсиш.
Очкваме да споделиш още впечатления и не вземай моите шеги твърде сериозно.
@bega4kata, да, така е, не го познавам, но България е малка, ще се запознаем все някой ден, дано да е по-добър повод.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Форд
На мен много ми харесва. Карах един рентакар преди нова година. Ръчка 1.0 беше колата и направо ме изкефи. С 1.5 ще е "огин" На мен единствено ми идва по-нисък от предишното поколение. Хубава кола са направили.
- The Hooligan
Форд
nrayanov Знам, че се шегуваш, но беше неуместно. Просто споделям впечатленията и опита който имам с марката. Сравнението с Дачия е невъзможно, но това не прави Дачия лош автомобил за целите за които се купува. Все пак е най-продаван автомобил в България и мисля в Европа.
Преди 4 години трябваше да избирам между Октавия 3 и Фокус 3. След доста тестове и сравнения, установих че Фокус е много истински автомобил за 7-8 хил. по-ниска цена от Октавия. Октавия 4 ще е много по-скъпа, а и нямам време да чакам.
Днес не гледам четириочката, защото:
1. не ми харесва /освен RS/
2. това е модел на вече 7-8 год.
3. скучен автомобил
Не искам да ангажирам никой с мнението си и определено не хваля Форд. Можеше да не харесам новите модели и да приключа тук с марката. Новият Фокус ми допада единствено във вариант STlinе. Другите са ми грозни, дизел - вече не, автоматика им също не ми допадна, освен това като натисна спирачка и усещам как ме бута автомата и педала е по-твърд. Гадна работа.
Така че, както преди, така и сега - ще купя най-добрата комбинация цена/качество/екстри и не на последно място, евтина поддръжка.
Преди 4 години трябваше да избирам между Октавия 3 и Фокус 3. След доста тестове и сравнения, установих че Фокус е много истински автомобил за 7-8 хил. по-ниска цена от Октавия. Октавия 4 ще е много по-скъпа, а и нямам време да чакам.
Днес не гледам четириочката, защото:
1. не ми харесва /освен RS/
2. това е модел на вече 7-8 год.
3. скучен автомобил
Не искам да ангажирам никой с мнението си и определено не хваля Форд. Можеше да не харесам новите модели и да приключа тук с марката. Новият Фокус ми допада единствено във вариант STlinе. Другите са ми грозни, дизел - вече не, автоматика им също не ми допадна, освен това като натисна спирачка и усещам как ме бута автомата и педала е по-твърд. Гадна работа.
Така че, както преди, така и сега - ще купя най-добрата комбинация цена/качество/екстри и не на последно място, евтина поддръжка.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
- The Hooligan
Форд
Не вярваш, че Дачия е от най-продаваните марки е Европа?
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
- The Hooligan
Форд
Някъде съм чел тази статия https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... r-v-evropa но както и да е! Да не изместваме темата.
уби ме бе човек хахахах