Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Да взема нещо да направя и да тупна темата от прахта. Както знаете винаги е проблем осветлението в багажника вечер, особено на новите модели с уж модерни лед плафони.
Е както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече"
Реших да експериментирам с една китайска чудесия, подсказана от @One-Three и много ми допадна резултатът. Затова го и споделям.
Ето:
JORDITO написа: 13.10.2025, 22:24:02
Да взема нещо да направя и да тупна темата от прахта. Както знаете винаги е проблем осветлението в багажника вечер, особено на новите модели с уж модерни лед плафони.
Е както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече"
Реших да експериментирам с една китайска чудесия, подсказана от @One-Three и много ми допадна резултатът. Затова го и споделям.
JORDITO написа: 01.11.2025, 10:15:57
Да няма проблем. Вече има желаещи на опашка
Bravo, ма кога опашка стана, брей.. Сигурно съм 6-ти извън вратата? Сега проблемът основно ми е, че жената не слиза от колата и другата седмица съм с двойката (пеша). Ще се разберем на вайбър за от 10-ти нататък. Поздрави!
JORDITO написа: 19.02.2017, 20:31:56
В следваща стъпка реших да заменя всички крушки W5W в купето с ледове. Гледах, че всички много хвалят Нарва, но пък две крушки за 14 лв , при положение, че на мен ми трябват 15-16 бр ми се видяха доста. Взех две Нарва, само за страничните огледала, че поне да не се налага да се разглобява често.
Най-накрая се сетих да сложа и аз лед крушки по интериора и багажника. Въпрос - тези в огледалата пак ли са w5w и примерно тези ще станат ли? Навсякъде, където намирам информация за замяна на светлините в огледалата, сменят направо цялото плафонче отдолу с лед такова, а не само крушката.