Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
lpetrovv написа: 05.03.2024, 13:18:50
Днес се чух с ЕТ. Планираната за 9-та седмица кола е произведена и даже на 29ти е натоварена на влак за Румъния. малко остана
Браво! Супер!
Надявам се и моята да са я качили в тази композиция.
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му.
totanov написа: 01.03.2024, 23:09:34
поръчана на 11.1.2024 на 23.02.2024 е произведена и на 28.2.204 търговеца ми се обади че колата е в София и ме чака за подписване на лизинга
Уау изключително бързо. Като се сетя аз колко чаках - поръчана 06.23, произведена 01.24 и в София на 01.02.24г.
Имай търпение с лизинга - само една седмица готвиха договора с всички др. приложения преди да ми го изпратят по мейла.
След превеждане на първоначалната вноска, вече измина 1 седмица, за да я регистрират в КАТ и още не е готова за взимане.
Успех, колега.
Oще в същия ден ми изпратиха всички документи за лизинга, не бях в София и се забавих до днес с подписа за лизинг
lpetrovv написа: 05.03.2024, 19:51:00
Интересно ми е кога ще я докарат до Варна
Ако ще е на лизинг , казаха че се бавят 2-3 седмици в София докато ги докарат до Варна, освен ако не е друг лизинг (ОТП примерно) или плащане на цялата кола. Дано ви я доставят съвсем скоро !
Днес се чух с ЕТ. Планираната за 9-та седмица кола е произведена и даже на 29ти е натоварена на влак за Румъния. малко остана
Браво! Супер!
Мойта днес е дошла
Проверете и вие утре.
Стискам палци да са били заедно
Браво! Супер!
Мойта днес е дошла
Проверете и вие утре.
Стискам палци да са били заедно
Не.За съжаление не са били заедно. Моята е натоварена вчера. Ще я очаквам другата седмица.
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му.
На финалната права съм.
Остана само да е регистрират от ЕТ.
Мнението ми за ЕТ е страхотно или може би сме имали и късмет с излизането на фейслифта.
Поръчана на 3.01. , произведена 19.02. , доставена на 6.03. , лизинга е изготвен за 24 часа с договора.
!Форума е супер! Научих много неща полезни за новите коли и специално за самата Шкода.
Скоро се надявам дам и отзив за колата и какво мисля, но да видим за колко време ще е регистрират.
FaKeR написа: 07.03.2024, 18:22:37
Обикновено отнема седмица, седмица и малко за регистрация. Времето започва да тече в момента, в който имат всички документи, които са ти поискали.