Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз с тази промоция се замислих дали не избързах юни като взех налична кола? Дори и не смея да отида да видя фейса за да не ме е яд после.
Не мислих че ще са с такива отстъпки от първите месеци, то за Л§К както каза Рангел с каското идват на 16-17К.
А на всичко отгоре и ми скърца по неравности задната дясна облегалка от месец 1 .
И аз се чудех дали да чакам фейса.
Но не ми се чакаше още около 5-6 месеца, а и са възможни проблеми с първите коли.
В момента цената е +5хлв.
LED фаровете ме замисляха, другите подобрения са полезни, но много важни.
Гледам по ревютата намериха недостатък на новите фарове - имало тъмна ивица м/у осветеността за къси и дълги.
За шум от задната седалка, аз намерих че идва такъв от закопчалките на двата кола, тези в долната част на седалката които са два заедно.
Допират се, а са от твърда пластмаса. Една самозалепваща се подложка за мебели реши проблема.
Замазах набързо на телефона и не съм гледал... човекът не го познавам - караше пред мен, ама тая тръбица дето стърчи отдолу много ме издразни...
А за "ауспусите" мисля, че е ясно какво са просто куцо са направили истинския ауспух...