Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз нещо май съм пропуснал.
Даунпайп катлес слагаш ДЕ КАТ т.е. , а софта какъв си го измислил?
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
todor87 написа: На Рево се спрях. Стейдж 2 другата седмица съм замислил да записваме.
Браво. Като на Искрен. Генерация ще боцнеш ли или само пайпа?
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
odo написа: Само не разбрах изцяло ли махна катализатора или сложи спортен?
Махнал го е изцяло.
Ревото работи без втората сонда и при него катализаторът излиза, че е просто тапа и заглушител. Нищо повече.
Дали си със спротен или катлес, софтуерът е един и същ.
Така разбрах аз, че е работата покрай Рево тунерите.
Да изцяло го махнах. Сондата (втората) и в момента ми работи. Не ми е изкачал никакъв чек за сега, но ние за това и сложихме "адаптер" преди сондата. Колата е огИн Определено се отпуши. Все едно ремапнах. Ето как изглежда адаптера от вътре:
20170713_164026.jpg
Адаптер и аз това си е най-обикновена дистанционна втулка. Много сложно се изразих по горе.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Като повишавате мощност къде гледате скоростната кутия каква е точно и колко максимални нютонметри може да издържи?
Бензин 2.0 и дизел 2.0 - 6 степенна ръчна дали е една и съща?
Втори незначителен въпрос - на 2.0 TDI 150кс къде мога да намеря колко бара надува турбото в дадени обороти? Искам да добия представа като пише някой за получен при него резултат как се съотнася към непипан двигател.