Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
c3co0o
Škoda Kamiq
А кога ще може да поръчваме facelift в България чували ли сте?
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Škoda Kamiq
Вероятно някъде през март 24.
-
Todor_1988
Škoda Kamiq
Днес днес дилъра ми се обади и каза,че всички автомобили планувани до края на м.Януари 2024г. излизат нормално,след това започва изработката само на фейслифта като няма да има промяна в цената.Всеки който чака може да се обади на дилъра си и да го попита.
-
silent
Škoda Kamiq
Досега не се е случвало такова чудо. Фейс на старата цена. Пък и коледа мина.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Škoda Kamiq
Най-вероятно става въпрос, че всички поръчки за стария модел ще ги произведат януари и от февруари нататък само facelift, а не че ще ъпгреднат безплатно. Те нивата на оборудвани са различни - как ще решат кое да ти дадат, като гледах на чешкия сайт няма 1.5 ръчка - какво на автоматик ли ще ъпгрейднат.
-
c3co0o
Škoda Kamiq
Т.е. да разбирам, че от февруари ще приемат поръчки само за фейслифт
Ами, устройва ме.. нямам търпение да си поръчам 1.5 TSI автомат.. само да видим и какви пакети ще предлагат. Последно ми казаха, че премахват многото допълнителни опции за поръчка и всичко ще се предлага на готови пакети и само по 4-5 допълнителни неща като опция да се поръчат. Така заръчали от Фау Ве, което малко убива предимството на Шкода, ама живи и здрави.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Škoda Kamiq
Като гледам, че разликите между текущия модел на Камик и фейслифта не са големи, напълно е вероятно и разликата в цената да не е драстична.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Škoda Kamiq
@c3co0o, на чешкия сайт има конфигуратор и може да се ориентираш.
@gbuyukliev, едно е MY друго е FL, тука и нивата на оборудване са сменени.
При новия примерно Top Selection, което трябва да е Style по старо му, се предлага само с дигиталното табло. Ами ако съм си поръчал аналогово и държа на него какво правим? Велвет червения металик го няма като цвят при новия. Тапицериите вътре също са различни. Няма черен таван.
@gbuyukliev, едно е MY друго е FL, тука и нивата на оборудване са сменени.
При новия примерно Top Selection, което трябва да е Style по старо му, се предлага само с дигиталното табло. Ами ако съм си поръчал аналогово и държа на него какво правим? Велвет червения металик го няма като цвят при новия. Тапицериите вътре също са различни. Няма черен таван.
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Škoda Kamiq
При подобен сценарий със значително отклонение на екстрите, ще връщат капарото и чаоМанев написа: 04.01.2024, 15:32:26 При новия примерно Top Selection, което трябва да е Style по старо му, се предлага само с дигиталното табло. Ами ако съм си поръчал аналогово и държа на него какво правим?
-
Todor_1988
Škoda Kamiq
Хубаво ще ми върнат капарото,а ми старата кола как ще ми върнат като вече е бракувана и върната?Те са го измислили хората,не се притеснявам,че могат да ме прецакат.В най-лошият случай ще си ми дадат това което съм си поръчал
-
Roga4a
Škoda Kamiq
Здравейте колеги! Да попитам тези, които са върнали автомобил за бракуване, дадоха ли ви удостоверение, което да послужи пред кат за отписване на автомобила.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Škoda Kamiq
Задължително е да се снабдиш с такъв документ. Взимаш си и регистрационните табели.Roga4a написа: 07.01.2024, 21:28:24 Да попитам тези, които са върнали автомобил за бракуване, дадоха ли ви удостоверение, което да послужи пред кат за отписване на автомобила.
-
Todor_1988
Škoda Kamiq
Удостоверението и номерата ти ги дават от оторизираната фирма,която ти изкупува колата,а не от ЕТ.
-
Roga4a
Škoda Kamiq
Колата съм я дал средата на декември. Взех си номерата но удостоверение все още не са ми дали. Явно ще се чака.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Škoda Kamiq
Не е зле да си го потърсиш.
Бащата караше едно Пунто и като дойде ред да го бракувам /преди 2 години/, дойде репатрак от фирмата да го вдигне, отидохме, измериха го на кантара, платиха каквото платиха и веднага ни дадоха документа за КАТ.