Иначе преди да я купя и аз прерових briskoda и фейсбук групите и проблемите с асистентите от 2024 са валидни за всички Кодиаци и Сюпърби, не само iV.
Kodiaq 2 - Обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- lyubohar
- Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV
Аз винаги съм я виждал тая разлика - още като си купувах Пасата и сравнявах със Сюпърб
И в момента си я има разликата, особено в материалите вътре, обезшумяването, тънкажа от дреболии и миризмата дори. Който твърди, че е баш същото да има много здраве
Не е голяма разлика, но я има, разликата в цената горе-долу отговаря на разликата в изпълнението.
Иначе преди да я купя и аз прерових briskoda и фейсбук групите и проблемите с асистентите от 2024 са валидни за всички Кодиаци и Сюпърби, не само iV.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Най-малкото/лесното за виждане -таблото от лайсната в среата надолу-жабка,капаче в ляво от волана....при Суперб 3 е проста пластмаса,при Пасат 8 е гумиранаlyubohar написа: 29.04.2025, 12:21:58 Аз винаги съм я виждал тая разлика - още като си купувах Пасата и сравнявах със Сюпърб
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- lyubohar
Какво говориш, всички жабки и отвори за вещи за изцяло тапицирани в Пасата, в Кодиака само едната жабка има гума отдолу, а в подлакътника изрязано парче мокет и метнато долу
Всички останали са гола пластмаса. Ей такива тънкажи най-дразнят, но това са маркетингови ограничения. 100% Шкода биха ги направили като хората, но все пак някой трябва да купува и VW, ако е баш същото няма да има смисъл 
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Здравейте колеги,
Някой запознат ли е с опцията в интериор Suite Conqc при Кодиак, която може да се поръча допълнително за 3533лв, дали е включена и вентилацията на седалките?
При Супърб е над 6500лв в ниво "Едишън"?
Някой запознат ли е с опцията в интериор Suite Conqc при Кодиак, която може да се поръча допълнително за 3533лв, дали е включена и вентилацията на седалките?
При Супърб е над 6500лв в ниво "Едишън"?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Не е включена.
Част е от друг пакет -
Пакет Convenience Plus&Clima, за 6 173 лв. с ДДС,
Наличен за нива Selection и Edition.
https://www.skoda-auto.bg/_doc/340f8093 ... 380ffa0f92
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Когато програмистите изместят инженерите, а маркетинг специалисти командват разработката - това е резултата.
От друга страна юзера на това се кефи - шарении, електроники, дисплейчета, постоянна интернет свързаност - това иска, това му продават. Всички следва да са хепи.
От друга страна юзера на това се кефи - шарении, електроники, дисплейчета, постоянна интернет свързаност - това иска, това му продават. Всички следва да са хепи.
Бееееее.....
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Много кофти!R Dynamic LR5 написа: 29.04.2025, 21:55:57 Част е от друг пакет -
Пакет Convenience Plus&Clima, за 6 173 лв. с ДДС,
Така излиза близо 10к и то с препокриване на останалите опции, които така и така са включени в ниво Едишън!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Съгласна съм с Вас.
В подобна ситуация лично аз по-скоро бих се насочила към ниво на оборудване RS със RS Suite Интериорен пакет, който включва вентилирани предни седалки за 1 253 лева с ДДС.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И е много тъпо дето задниоврати ги правят пластмаса твърда горе. Предните ок,задните поне леко гумирай,с някой тъп софт лак дет се вика....
На Мерцедеса са така. Мислех че са тъпа пластмаса в най долната част,но не е, има гумирано.
Пасатите 8 са и по обезшумени от Суперба 3-ка.
За новите не знам как са. А Аудио вече дори и болтчетата на подкалниците са неръждаеми... съвсем друго ниво са. Не ръждясват грозно като на Фолксвагените. Ама политика,кво да се прави.
На Мерцедеса са така. Мислех че са тъпа пластмаса в най долната част,но не е, има гумирано.
Пасатите 8 са и по обезшумени от Суперба 3-ка.
За новите не знам как са. А Аудио вече дори и болтчетата на подкалниците са неръждаеми... съвсем друго ниво са. Не ръждясват грозно като на Фолксвагените. Ама политика,кво да се прави.
GUNTER SERVICE

- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
В зависимост от бюджета, аз бих предпочел Спортлайн, не плащате повторно за някои от екстрите, както е на ниво Едишън. Но, няма да има вентилирани седалки.
VRS
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Колеги, някой знае ли дали има VRSки налични за тестово каране (Варна/Бургас)?
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- lyubohar
Не влияе ли негативно на GPS сигнала?DonSkoda написа: 27.04.2025, 20:38:54 Това е една от най-смислените екстри.
При движение много помага да не се напича много в салона и да е комфортно пътуването.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
За кой GPS сигнал?
Ако е за телефона - не. Поне аз не съм забелязал. Отделно на предишните поколения (Passat, Superb) има усилвател на сигнала за телефона (телефона се поставя в малката жабка до скоростния лост ( за новите не съм гледал, но ако го има на старите, защо да го няма и на новите. Ако е за системите на автомобила - има GPS антена в "перката" на тавана.
@rts май беше писал, че има проблем с GPS сигнала за видеорегистратор и къде да се постави, за да има "видимост" (зоната с точки в ляво и дясно от огледалото за обратно виждане _ зимата там не топи леда.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
ето я темата:
viewtopic.php?p=385642#p385642
viewtopic.php?p=385642#p385642
-
DonSkoda
Не съм забелязал да влияе по някакъв начин.