Застраховане и правно съдействие пред съда
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ще се измисли това с камерите за средна ще работят ефективно не повече от половин година.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Ако тръгнат изобщо...
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
lpetrovv, Същото като с прегледите ще стане.
GUNTER SERVICE

- NaskoG
- Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
now Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline
По магистралите ще има файда, може и да са ефективни, но на останалите пъщита ще е идиотия. Там средната скорост не е 90, щото от Янланица до Луковит например имаш 10 места с 60 ограничение, нямаш 90 средна скорост реално..никой не знае каква е макс. допустимата средна, няма как да глобят. Отделно в един и същи участък те снима камера на АПИ, а 2 км преди това те снимала тринога за едно и също нарушение в един и същи участък..
-
lpetrovv
Не е проблем да се изчисли каква е средната скорост за всеки заснеман участък при спазване на ограниченията. Ако си над тази скорост гориш. Сметката е проста, но обемна.
-
malak
- Гараж: Superb 3
те да дадът достъп на кат да гледат камерите и като АПИ след 50-100 метра да спират всички без гражданска, преглед или с невръчени фишове и да ги глобяват на място пак ще е файда.
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Същия писък беше и коланите като почнаха да следят. То не бяха тъпизми, как видиш ли колана е опасен и прочее... Ама свикнаха. Пак има прости дебили дето си мислят че ги чипират и колана ще ги убие, ама масово се спазва.. поне за предните.bega4kata написа: 15.04.2025, 21:56:27 Ще се измисли това с камерите за средна ще работят ефективно не повече от половин година.
Та тук по тази територия (държава няма), сме си бавно развиващи се и се движим едно 20-30 години след останалия развит свят.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Днес искам да ви запозная с един казус, които реших в полза на клиента (човек от форума), като случаят е следният:
Момчето монтира фолио на целия автомобил (БМВ 120 2022 год.) при закупуването му от БМВ Варна (той е втори собственик). Правим застраховките и всичко е ок.
Застрахователят е Армеец. Настъпва щета края на април 2025 год., при която са нанесени щети и по фолиото. Автомобилът е отремонтиран в доверен сервиз на Армеец, няма проблеми..... Само където Армеец е изплатил за фолиото сумата от 1 110 лв. (приложено платежно), при положение, че стойността му към април 2025 год. е 1 550 лв. (приложена фактура) От Армеец излизат с аргумента - ами то хубаво, но когато е застраховано фолиото стойността му е била една стойност (застраховано е било за 2 000 лв.), ама сега има инфлация и стойността му е друга...
Ако мине номерът, мине....ама не мина. Веднага сигнал-жалба до тях и резултатът е налице: на 100 % одобрена щета. Не разбирам как може да одобриш и платиш щета за Х сума (не малка), но да се направиш на интересен за 400 лв.....е не мина и този път. Добре че в Армеец има мислещи колеги и са решили, че не са постъпили правилно и доплатиха. Иначе щеше да има дело за 400 лв....
, след тях разноски и лихви и ............

Момчето монтира фолио на целия автомобил (БМВ 120 2022 год.) при закупуването му от БМВ Варна (той е втори собственик). Правим застраховките и всичко е ок.
Застрахователят е Армеец. Настъпва щета края на април 2025 год., при която са нанесени щети и по фолиото. Автомобилът е отремонтиран в доверен сервиз на Армеец, няма проблеми..... Само където Армеец е изплатил за фолиото сумата от 1 110 лв. (приложено платежно), при положение, че стойността му към април 2025 год. е 1 550 лв. (приложена фактура) От Армеец излизат с аргумента - ами то хубаво, но когато е застраховано фолиото стойността му е била една стойност (застраховано е било за 2 000 лв.), ама сега има инфлация и стойността му е друга...
Ако мине номерът, мине....ама не мина. Веднага сигнал-жалба до тях и резултатът е налице: на 100 % одобрена щета. Не разбирам как може да одобриш и платиш щета за Х сума (не малка), но да се направиш на интересен за 400 лв.....е не мина и този път. Добре че в Армеец има мислещи колеги и са решили, че не са постъпили правилно и доплатиха. Иначе щеше да има дело за 400 лв....
, след тях разноски и лихви и ............

Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
chupetlovski
- Гараж: Skoda Superb III FL 2.0TSI 190HP
Здравейте,
Пуснал съм запитване към _V_, но искам да чуя и мнения на хора минали по този път.
Имам Superb 3 2020г. с изтичаща гаранция към Еуратек и трябва да мисля за подновяване на автокаско.
Какви са минусите (освен цената) за продължаване на каското към Алианц. Това което ми дадоха като информация от Еуратек е че при продължаване на каското към Алианц, чрез тях имам право на на до четири допълнителни години към "официален" сервиз.
Аз лично съм доволен от сервиза и до колкото знам той може да се ползва и като външен клиент (от други застрахователи). Каква е разликата между "доверен" и "официален" ако той е един и същ. Има ли разлика в качеството и времето на ремонт на щети, било то паркинг или от птп?
Пуснал съм запитване към _V_, но искам да чуя и мнения на хора минали по този път.
Имам Superb 3 2020г. с изтичаща гаранция към Еуратек и трябва да мисля за подновяване на автокаско.
Какви са минусите (освен цената) за продължаване на каското към Алианц. Това което ми дадоха като информация от Еуратек е че при продължаване на каското към Алианц, чрез тях имам право на на до четири допълнителни години към "официален" сервиз.
Аз лично съм доволен от сервиза и до колкото знам той може да се ползва и като външен клиент (от други застрахователи). Каква е разликата между "доверен" и "официален" ако той е един и същ. Има ли разлика в качеството и времето на ремонт на щети, било то паркинг или от птп?
-
lpetrovv
Доверен сервиз, не е задължително да е официален на марката. За ползването на официалния можеш да доплатиш премията.
P.S. след като ти изтече лизинга, цената на каското става малко по-прилична....
P.S. след като ти изтече лизинга, цената на каското става малко по-прилична....
- ss27
- Гараж: Skoda Kamiq 1.5 TSI DXDB 6MT
Минавам да изкажа благодарности на _v_ за съдействието в подновяването на гражданската и каското за Камика. Нещата се случиха бързо, удобно и на много добра цена. С удоволствие ще се възползвам от услугите на Васил и за напред! ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Наскоро получих решение по едно дело, което образувах през далечната 2022 год. във връзка с кражба в град София на лек автомобил Рено Меган. Автомобилът беше откраднат на 13.02.2022 год. в района на квартал Младост 1 и имаше застраховка Каско в Бул Инс. Въпреки, че при сключване на застраховката каско на клиента му е издаден добавък (анекс) за разширение на покритието на "пълно каско", включващо всички рискове, вкл. и "кражба", от Бул Инс (типично в техен стил) се заядоха и не пожелаха да платят автомобила. Застрахователната сума по полица бе 20 000 лв.
Малко преди да образувам делото бяхме поканени официално в ЦУ на дружеството, където на клиента бе предложена сумата от 10 000 лв. и подписване на споразумение, че случаят е приключен. Е, не познаха, клиентът и аз не се отказахме и водихме дъъъълга битка, която наскоро приключи така:

Малко преди да образувам делото бяхме поканени официално в ЦУ на дружеството, където на клиента бе предложена сумата от 10 000 лв. и подписване на споразумение, че случаят е приключен. Е, не познаха, клиентът и аз не се отказахме и водихме дъъъълга битка, която наскоро приключи така:

Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
PPG
- Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.
Браво, така се прави!_v_ написа: 01.08.2025, 15:47:27 Наскоро получих решение по едно дело, което образувах през далечната 2022 год.
На хората не им се занимава, а трябва за всяко нещо да си търсим правата.
-
PavelKovachev
- Гараж: WV Tiguan

Застрахователите са винаги НЕкоректни.
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
Искам да изразя пълни благодарности към Васил _v_
Абсолютно професионално съдействие и приятелско отношение! Помогна ми да намеря застраховател, сравнихме оферти, цени, условия. Подготви документите и ги изпрати до адреса ми за минимално време. Препоръчвам го със сигурност!

Абсолютно професионално съдействие и приятелско отношение! Помогна ми да намеря застраховател, сравнихме оферти, цени, условия. Подготви документите и ги изпрати до адреса ми за минимално време. Препоръчвам го със сигурност!