Ееееее
Рено
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Рено
Sec8200,
Тоше, 12% за налична 15%.
Неговата е първата поръчана, той ги гони от 2 месеца и все нямаха ценова листа. Багажника бил 330л, което нищо не ми говори
около коледа трябва да е тук. Май и едни джанти 18” му подариха.
Тоше, 12% за налична 15%.
Неговата е първата поръчана, той ги гони от 2 месеца и все нямаха ценова листа. Багажника бил 330л, което нищо не ми говори
- redalex
- Гараж: i3
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Рено
Не, че нещо нооо на РС-а е 280 л ахахах, защото дъното му е повдигнато поради ония куфар отдолЕ (гърнето на ауспуха)...Не е дийл брейкър, особено з човек поръчващ точно Меган Рс, но е хубаво да се знае
Ето нагледно на РС :

И на нормалния хеч меган :

Вижте разстоянието от куките отзад на седалките спрямо пода за ориентир
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Рено
Колеги днес карах фейса на Меган. Франсетата са направили добър автомобил. Екземпляра беше хечбек с 1.4 мотор 140 коня с EDC /автомат със два съединителя/
Мотора е достатъчен на това купе без да впечатлява с извънземна мощност. Върви повече от чудесно. Кутията е настроена много добре и дори при кик от место колата почти не върти гуми, а се ускорява доволно. Мотора е ултра тих. Купето е много добре убезшумено. Аз карам бензинова кола и въпреки това наистина прави впечатление колко е тихо в купето, смятай ако слиза човек от 15 годишна печка, направо е космос разлика.
Окачването е супер меко. Идеално за нашите пътища. Седалките са със подобрени подпори и наистина са най удобните в този клас без допълнително заплащане. Най - голямо впечатление ми направи дигиталното табло, таблета на централната конзола и LED пакета. Французите направо са направили скок в дигитализацията. Колкото беше дървено старото комбинирано електронно - аналогово табло, толкова е добро новото изцяло дигитално. Графиката е рязка и отчетлива, дизайна е модерен и най ми хареса липсата на рамка около дисплея, който запълва цялото табло. Абе справили са се наистина добре. Тук наистина мога да кажа, че има фейс модел с корекции касаещи пряко потребитела, а не само нови фарове и по-голяма емблема. Най - хубавото на тази кола остава цената. Интенс вариянт с няколко добавки след ТО остаеа твърдо под 40 хиляди. За сравнение Октавия 4 DSG със сходно оборудване излита над 50 пари, ако отида на ниво бизнес и се лиша от някои глезотии пак е 47 хилки.
Честно казано ми хареса рендето. Смислена покупка изглежда.
Мотора е достатъчен на това купе без да впечатлява с извънземна мощност. Върви повече от чудесно. Кутията е настроена много добре и дори при кик от место колата почти не върти гуми, а се ускорява доволно. Мотора е ултра тих. Купето е много добре убезшумено. Аз карам бензинова кола и въпреки това наистина прави впечатление колко е тихо в купето, смятай ако слиза човек от 15 годишна печка, направо е космос разлика.
Окачването е супер меко. Идеално за нашите пътища. Седалките са със подобрени подпори и наистина са най удобните в този клас без допълнително заплащане. Най - голямо впечатление ми направи дигиталното табло, таблета на централната конзола и LED пакета. Французите направо са направили скок в дигитализацията. Колкото беше дървено старото комбинирано електронно - аналогово табло, толкова е добро новото изцяло дигитално. Графиката е рязка и отчетлива, дизайна е модерен и най ми хареса липсата на рамка около дисплея, който запълва цялото табло. Абе справили са се наистина добре. Тук наистина мога да кажа, че има фейс модел с корекции касаещи пряко потребитела, а не само нови фарове и по-голяма емблема. Най - хубавото на тази кола остава цената. Интенс вариянт с няколко добавки след ТО остаеа твърдо под 40 хиляди. За сравнение Октавия 4 DSG със сходно оборудване излита над 50 пари, ако отида на ниво бизнес и се лиша от някои глезотии пак е 47 хилки.
Честно казано ми хареса рендето. Смислена покупка изглежда.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Рено
Тоест са си оправили дървената медия, единственото куцо нещо в префейса, защото другите неща си бяха така и преди това(обезшуменост, хубава возия, удобни седалки иии ЦЕНА )
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Рено
Преди години, когато бях стоков 1.8т с чеп, съсипвах едно такова. Явно силата му е в завоите.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Рено
Идва и с Auto Hold, което за мен е удобна екстричка при автомата. В един момент почти бях готов на RS Line версията, каквато тестова може би вече е пристигнала в Еспас, и която е със 160 кончета. Въпреки малката разлика от 140 до 160 си дава секунда ралика до 100, а аз ценя еластичността в градски условия. А и по-агресивните брони правят Мегана, поне за мен, доста по-привлекателен.digitalundgrd написа: 08.11.2020, 15:38:39 Тоест са си оправили дървената медия, единственото куцо нещо в префейса, защото другите неща си бяха така и преди това(обезшуменост, хубава возия, удобни седалки иии ЦЕНА )
Ноооо фаворита в семейството се оказа Captur TCe 154, който аха за малко да не успеят да ни доставят. Все пак успяха да поръчат последни бройки за тази конфигурация и се чака към края на месеца
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Рено
Ние май заедно чакаме:) И с нас на косъм бяха нещата, ама успяха да заръчат през Румъния и края на Ноември жена ми и тя чака такова зверче.vankissa написа: 09.11.2020, 10:54:30 Ноооо фаворита в семейството се оказа Captur TCe 154, който аха за малко да не успеят да ни доставят. Все пак успяха да поръчат последни бройки за тази конфигурация и се чака към края на месеца