Помощ за покупка на Superb III Combi 190 TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
@Цецо75, моята ясно що не я чувам много да регенерира
, уж все в града я карам. Ама си е все в обороти 

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Винаги при тунинг,се вдига налягането на турбината. Естествено че се натоварва повече.
Тигуана след тунинга ми,понеже е кютюк не тръгна особено повече. И на пълна газ вдига егт-то. От стотици коли които съм направил,имам само 2 бкд та счупени.
Айде някой друг да каже за счупена кола от мен.
Кала,кой си ти,че да ми сменяш Ника бре.
Тигуани,много съм правил и хората си ги карат и са доволни.Но факт е,че не се усеща да тръгва един сув,както е при лекия автомобил.
Сега съм му сложил турбина от 170 и е ок.От моргата Тодоре . Но е по муден в ниските малко.
Тигуана след тунинга ми,понеже е кютюк не тръгна особено повече. И на пълна газ вдига егт-то. От стотици коли които съм направил,имам само 2 бкд та счупени.
Айде някой друг да каже за счупена кола от мен.
Кала,кой си ти,че да ми сменяш Ника бре.
Тигуани,много съм правил и хората си ги карат и са доволни.Но факт е,че не се усеща да тръгва един сув,както е при лекия автомобил.
Сега съм му сложил турбина от 170 и е ок.От моргата Тодоре . Но е по муден в ниските малко.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
ефе звучи по-комплексно в случаяkalata написа: 17.10.2020, 20:51:02 Ха-ха имало допустими граници. А на този майстор предлагам да му сменят ника - "саркастичния" или "само се шегувах" дайте и вие идеи.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Добре де що осрахте така зверски темата на колегата? ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Според мен трябват още модератори. Доста теми станаха за чистене.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@BlackPearl май е време да мине метлата и през тази тема...
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Просто е,
Цитат в Ежедневни приказки и боцате...
Даскал ли да съм, пъдар на всеки ли?![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Цитат в Ежедневни приказки и боцате...
Даскал ли да съм, пъдар на всеки ли?

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Е тя колата е купена.
Кой помогнал, помогнал.
Няма спам, като цяло![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Кой помогнал, помогнал.
Няма спам, като цяло
Ужас...целия Тигуан от моргата стана
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Аз само се шегувах.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Получи ти се.
GUNTER SERVICE

-
kograman
Да хвърля и аз моите 5ст.
Досега каквото е казал @bega4kata, е прав. Веднага уцели какъв е проблема. Това става само от ОПИТ. Друго негове мнение(което се препокрива на 100% с моята информация) е за 2.0ТДИ 240к.с, по който се припада ритуално и тук! Хубав мотор, много модерен, върви АМА се купува от гастрабайтери и се прибива от каране. Такова втора ръка не се купува!
По темата за колата на колегата. Моето мнение е,че също е карана душмански. Пластмаса да е стъкло ЗАД температурен щит, говори за много продължително време подложена на високи температури.Това колко е добре или зле, тепърва ще се разбере. Наистина е кофти, когато си купиш нещо с мерак ама не уцелиш бройката. Търпение, сложи още малко кешовица и ще стане работата евентуално.
Досега каквото е казал @bega4kata, е прав. Веднага уцели какъв е проблема. Това става само от ОПИТ. Друго негове мнение(което се препокрива на 100% с моята информация) е за 2.0ТДИ 240к.с, по който се припада ритуално и тук! Хубав мотор, много модерен, върви АМА се купува от гастрабайтери и се прибива от каране. Такова втора ръка не се купува!
По темата за колата на колегата. Моето мнение е,че също е карана душмански. Пластмаса да е стъкло ЗАД температурен щит, говори за много продължително време подложена на високи температури.Това колко е добре или зле, тепърва ще се разбере. Наистина е кофти, когато си купиш нещо с мерак ама не уцелиш бройката. Търпение, сложи още малко кешовица и ще стане работата евентуално.
Последно промяна от kograman на 17.10.2020, 23:58:17, променено общо 1 път.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Глупости!
Изобщо не може да се съди по стопени сензори за юркане. Обясни се/разбра се, какво и защо.
А една кола, от бързо каране, не се плаши
Изобщо не може да се съди по стопени сензори за юркане. Обясни се/разбра се, какво и защо.
А една кола, от бързо каране, не се плаши
-
kograman
Пластмаса (предвидена да се нагрява)ЗАД термощит да е станал на стъкло за 4г, значи доста постоянна жега е видяла, ама доста. Всяка една част, особенно от first line supplier минава под дебел конторл и тестове. Това за да му се такова мамата, смятай на какво е било подложено.
На моята, що нямам проблеми след смена на ремъците и ролките?
И кола не се плаши от карана когато е с повечко цилиндри и кубици и раздреден мотор. Ако е и без турбо, милиомите ги върти без проблем.
Тия 4-ри цилиндорви мотори, карай го кат файтон 200к км и ще започне да се чупи всеки ден.
Кога бяхме млади кончета, и карахме служебките на припадане(с мотори 1.2 и 1.3) след 70-100к км започваха да не вървят. Едва вдигаха до 140км/ч.
Лично мнение.
На моята, що нямам проблеми след смена на ремъците и ролките?
И кола не се плаши от карана когато е с повечко цилиндри и кубици и раздреден мотор. Ако е и без турбо, милиомите ги върти без проблем.
Тия 4-ри цилиндорви мотори, карай го кат файтон 200к км и ще започне да се чупи всеки ден.
Кога бяхме млади кончета, и карахме служебките на припадане(с мотори 1.2 и 1.3) след 70-100к км започваха да не вървят. Едва вдигаха до 140км/ч.
Лично мнение.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
не думай
Тя не се плаши,щото не може,но се износва повече.
Ако караш със 140 и с 240 викаш еднакво се износва.Няма проблеми.
Все едно е на 30 000км винаги
GUNTER SERVICE