Да, два дена ме преследваStuci написа:Преследвач!intense написа:Мисля, че miro бе забелязан в събота на Соколския манастир, а неделя около 20ч малко преди Микре в посока София.
Не запомних номера, може и да бъркам
Случайни срещи или кой, къде, кога?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Sawyer, Ванка ти ли беше на Гешов след пробива с Борис?
Много лъскава тая РСка
Много лъскава тая РСка
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Toй на път за мивката. А ти онзи ден към 10:40 прелетя от Гоце Делчев посока Красно село с изтребителя , тъкмо да те освиркам и ме хвана светофара.odo написа:Sawyer, Ванка ти ли беше на Гешов след пробива с Борис?
Много лъскава тая РСка
- Sawyer
- Гараж: ///
Аз бях, да. Точно се връщах от Blue Point. Видях, че прелетя един бял самолет покрай мен и значи правилно съм помислил, че си тиodo написа:Sawyer, Ванка ти ли беше на Гешов след пробива с Борис?
Много лъскава тая РСка
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Виновенbondo написа: Toй на път за мивката. А ти онзи ден към 10:40 прелетя от Гоце Делчев посока Красно село с изтребителя , тъкмо да те освиркам и ме хвана светофара.
Намалих да те изчакам, но колоната беше много дълга и щях да направя ненужно задръстване.Sawyer написа: Аз бях, да. Точно се връщах от Blue Point. Видях, че прелетя един бял самолет покрай мен и значи правилно съм помислил, че си ти
- Sawyer
Нямаше шанс да се изравним. Пред теб нямаше никой. Ако се беше забавил толкова, че да те настигна, щяха да те взривят ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Sawyer написа: Аз бях, да. Точно се връщах от Blue Point. Видях, че прелетя един бял самолет покрай мен и значи правилно съм помислил, че си ти
Хареса ли ти Blue-Point? Аз в понеделник ще ходя за миене и фольо на фаровете.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Sawyer
Много ми хареса! Препоръчвам. Но... има едно но. Препоръчвам Blue Point в сградата на ММ на Околовръстното. Така не съм виждал да ми мият колата. Над час само отвън. Много старателно, в подземието на сградата, на лампи, с предизмиване, ръкавици... Абе, с три думи, както си трябва. Шокиран съм. Качествена услуга.
Мивката на Каблешков е теоретично на същата фирма, но ми се струва, че нивото е по-ниско
Мивката на Каблешков е теоретично на същата фирма, но ми се струва, че нивото е по-ниско
- Pijomir
Еми ще ги видя за втори път, а и сега си говоря директно с управителя.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ей, друго си е с връзки да ти мият автомобила
Управителя, кафе, шампоан на промоция...
Тръпки ме побиха, отивам и аз - да и са отворили вече!
Управителя, кафе, шампоан на промоция...
Тръпки ме побиха, отивам и аз - да и са отворили вече!
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Мен ме мил даже само управителя
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Pijomir
На мен управителят лично ще ми постави фолиото на фаровете... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Смешно ви е, но това е единствения начин да се поддържа високо ниво. Вземе ли да му работи някой и нивото веднага ще спадне...
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
18.15 ч - kvantrs на Орлов мост. А май и вчера на бул.България, зад мен 
goAPR
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Маджо с фикуса беше забелязан да си търка нослето в задръстването на бул.България преди малко. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)