YYakovliev, Колега не се впрягай. Знам, че ти е криво и има защо. Ама риска с втора употреба кола винаги е наличен. Аз лично през живота си нова кола не съм имал (щото съм си скъсянак) и тия неща съм се научил да ги преглъщам.
Като цяло, това дето ти се е случило е малкия дявол. Съвременните коли стават все по-сложни реципрочно все повече неща има да се чупят, когато попаднат при нас втора ръка. Реално това е проблем, който има лесно и относително евтино решение, естествено нервите дето ги трошиш, тях никой няма да ти ги плати. Та мисълта ми е - карай си колата и се кефи. И не зачерквай форума, много страсти се разпалиха тука, но хората в последно време са такива не само във форума. Ядем се всекидневно за глупости... жалко, но факт.
И мойте последни 5 стинки по темата с датчика. Аз отначало го разбрах проблема така - датчиците са много чупливи, като ги пипаш могат да се спукат, после съответно прегряват и се топят. Това дето ми е странно в тая концепция е, че на предишното поколение датчиците са поне външно много подобни, а там никой не реве да са трошливи. Както казах, аз моя съм го махал и не съм го пазил. И още е жив. Даже сега като отворих видях свинската опашка и се сетих, че така душмански дърпах конектора, че счупих щипката, която го заключва

Но датчика си е здрав. Това, което обаче е различно при мен е, че датчика не е разположен директно върху филтъра, а е отстрани. Реално филтъра е отворен - отгоре му няма нищо. Докато при новите датичка е отгоре, а филтъра е захлупен с топлоизолиращо кече. Което само по себе си е проблем според мен, защото така се спира конвекцията на топлия въздух. Обаче това е според мен, а аз не съм дорасъл да съм автомобилен дизайнер.
Та според мен хронолгията е - датчиците прегряват системно. Пластмасата става трошлива. Почти съм сигурен и къде става чуплива - в основата на щуцера, там е най-слабото конструктивно място така или иначе. Винаги когато съм чупил нещо такова, то е там. Та след като се опече добре датчика, при "пипането" за да се откачи се напъва щуцера и се пука. После вече следва топенето. Та мисълта ми е, че това е един конструктивно заложен проблем и там някъде - около 100-150к датчика вече дотолкова се е опекъл, че е готов да се предаде при интервенция.
Тук не искам да оправдавам или обвинявам майсторите, просто си разсъждавам на глас. Съвсем възможно е и да бъркам. Който не е съгласен, да не ми обръща внимание на глупостите и те така.
По позитивно, нервите са много по- скъпи от един пиклив датчик, че и от целия автомобил!
Бееееее.....