Рено

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kograman

ŠKODA MASTER

Рено

Мнение от kograman »

Ми щото не всички ги интересува колата да и е фън, джиджана и да припърда по завоите. Искат средство то точка А до Б, и да е лично тяхно. Интересува ги колко и бърка в джоба на месец, само това. Едни познати с Дакия на газ,купена за 22к лв, карана 6г я върнаха на дилъра за 11к лв. На 120к км.
Обиколиха Европа и Балканите. А има коли дет се изкарват само когИ не е лИзгаво и се карат по 30 дена в годината. И двете са коли, и радват собствениците си.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Рено

Мнение от Taratajki »

kograman написа: 16.07.2020, 17:29:27 двете са коли,
Ти не разбираш от намеци [smilie=fool.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Рено

Мнение от kograman »

У нета ми е трудно, факт.
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Рено

Мнение от nrayanov »

@stefan L, виж Renault и Nissan какви SUV-ове предлагат до 60 хил. лв. и с какви двигатели. На фона на техните предложения 2.0 MiVEC от Mitsubishi си е направо сила.

За да не го търсиш, ще ти кажа да ти спестя време:
Nissan Qashqai 1.3 DDT HP 7 2WD
Nissan Qashaqi 1.7 dCi 4x4 CVT (150 к.с.)
Nissan X-Trail 1.3 DDT HP 7 2WD
Nissan X-Trail 1.7 dCi 4x4 CVT (150 к.с.)
Renault Kadjar TCe 160 к.с - 2WD
Renault Kadjar Blue dCi 150 к.с. 4х4
Renault Koleos Blue dCi 190 к.с. X-Tronic 4x4 (около 65 хил.)

Бензинов автомат с 4х4 нямат въобще нито Renault, нито Nissan при SUV сегмента.

@Pijomir, RAV-4 е страшно дърво, дори и новите са дърво. Най-надценения SUV от не Premium марките е RAV-4.
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Рено

Мнение от Audirulzz »

Доскоро хвалеше неродената си рожба ( супърба дето уж щеше да купиш) като светая светих.Сега изведнъж се оказа,че по добро от мицибуши нема.... ти си сменяш мнението и вкуса като носна кърпа бе деба [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Рено

Мнение от kalata »

Хайде и тая тема се оспами.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Рено

Мнение от nrayanov »

Audirulzz написа: 16.07.2020, 19:33:12 Доскоро хвалеше неродената си рожба ( супърба дето уж щеше да купиш)
Нещо си се объркал. Продължавам да твърдя, че Superb е супер автомобил за цената си. Просто на мен ми трябва автомобил с по-голям просвет.
Пък и не твърдя, че няма по-добро от Мицубиши, а че в един специфичен сегмент - SUV до 60 хил., с 4х4, бензин с автомат, няма по-добро от Мицубиши Аутлендър.

Освен това коментирам и компанията-майка Рено и това, което те предлагат, т.е. придържам се към темата.

А ти тролваш яко общо взето, спамче си е това твоето.

@kalata, нещо модераторите и админите са в почивка.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Рено

Мнение от bega4kata »

Таблото и вратите пластмасови ли са на това Митсубиши?
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Рено

Мнение от Rangel »

Абе айде заминавайте в друга тема... :)
@admin
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Рено

Мнение от nzlatev »

digitalundgrd написа: 15.07.2020, 22:23:46 Колега, има наличен такъв радиатор за Меган 4 РС във Варна, правилно ли съм разбрал?
Питах и казаха, че за новият РС имат, защото са имали катастрофирала леко, заявен, но не е сменен. Не знам дали им е обща системата за наличности, дали и как ще го дадат. Даже може вече да е някъде, но мога да питам в понеделник. Въпроса е, че като клиент трябва да си защитаваш правата, няма къде да бягат. Поне от Варна казаха, че е много се пазят от клиент който си знае правата и име желание да си ги търси и съди.
coverdale написа: 15.07.2020, 20:44:18 Джипка,кво да я правиш?

Адаш, Йетито е на почти 7г. , на 90к и няма никакво скърцане, джипка, да няма шибидах, но много ме кефи как преминава дупките без скърцане. Иначе на С2-то , панорамният покрив , много дразни. Леко, но скърца. Или в отворено положение или в затворено, редува ги през година - две :)
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Рено

Мнение от digitalundgrd »

nzlatev написа: 18.07.2020, 00:32:12 Питах и казаха, че за новият РС имат
Привет,

току-що звънях на Алианс Ауто Варна. Казвам им, обаждам се за да проверя дали имате наличен воден радиатор за кола с рама еди-коя-си...
След справка, много културно човекът ми обясни, че такъв радиатор няма в нито едно представителство на Рено в БГ. Опцията е поръчка от Франция и доставка до 4 седмици. Цена 398 лева. Капаро 100-тина лева.

Звънях и в Аутофранс 3000, които са в София - 1:1 информацията като на Варненския дилър, само че искат капаро 50% от цената.

Ако ми бяха казали, че го имат наличен, щях да ги накарам да ми пуснат това инфо на имейл, за да мога да го включа към претенцията, която им готвя на Еспас, ако се забавят повече от въпросния месец по закон.

Все още нямам никакво инфо от Еспас относно дата на доставка...
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Рено

Мнение от igeorgiev82 »

Баси "бутиковия"автомобил излезе тва Рено [smilie=sarcastic.gif].Хората за 5дни цял двигател от Германия докараха,тея един радиатор 4 седмици ще влачат [smilie=fool.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Рено

Мнение от kograman »

Нали са взели парите за колата. Service е на ниво 0 след това.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Рено

Мнение от digitalundgrd »

igeorgiev82 написа: 21.07.2020, 17:47:56 Баси "бутиковия"автомобил
Явно си е бутикова марката като цяло [smilie=sarcastic.gif]

Ето цитати от Рено форума :

"Аз имах подобни премеждия с Меган 3 преди години....бандюги ми пробиха резервоара една нощ и на следващата сутрин - шах! Завеждам щета, карам я в доверен сервиз (Еспас Ауто) за смяна и ..........започна се голямото чакане....
А тази седмица, а следващата - няма резервоар.
и така - 3 месеца.
На третия месец вече тотално изнервен и вбесен - правя скандал , включително и на Рено-Нисан България и се стигна до компромисно решение да ми запушат резервоара временно (което ме предупредиха ча не било редно) и да карам докато дойде новия. Та още един месец търкалях колата със закърпен резервоар докато дойде дългоочакваният нов..."

"Аз преди десетина години като се разправях за вибрациите в скоростния лост ходех в сервиза профилактично на около 3 месеца за да им припомня, че не съм се отказал от претенциите си колата да се оправи. И гледах там един КОЛЕОС с шуменска регистрация хич да не е 8-9-10 месеца. Седи си кротко в сервиза и това е. Сегиз- тогиз го качваха на балкона (подемника). После разбрах че му се изпортил мотора- нисански, японски!!! Правили два основни ремонта, ама все блокирал шибания мотор и накрая се примирили и поръчали нов. От Япония. Дошъл след 6 месеца. ШЕСТ МЕСЕЦА! ??? Вероятно две япончета са го носили на ръце до тук да не се повреди нещо по пътя..... :'( А за заместващия автомобил и мен се опитаха да ме пуснат по пързалката, ама още първия път се озъбих и ми дадоха една ДАЧИЯ."

"Здравейте! Не искам да ви помрачавам удоволствието от новите ви коли, но все пак е добре да знаете какво сте си купили. Следпродажбеното обслужване на Рено е ужасно. Действително, за някои части се чака много, просто защото според мен им липсва организация или им е кофти цялата система.
В системата им за доставка на части понякога няма видимост конкретна поръчана част кога точно ще дойде. Когато има - пише номер на седмица, но и тогава няма гаранция, че ще дойде. Така че... търпение.
Знам за един казус на мой познат с нов Дъстър 2, на който километража му е дефектен и трябва да се смени по гаранция. Не помня какъв беше дефекта, но след опит за актуализация на софтуера целия инструментален панел блокира и дилъра каза, че вече нищо не може да направи и трябва да се смени гаранционно. 3 месеца човека чакаше да му дойде новия километраж... та така"
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Рено

Мнение от Taratajki »

[smilie=fool.gif] [smilie=hunter.gif] Леле!
Никога няма да кажа лоша дума срещу Еуратек вече [smilie=sarcastic.gif]
Фабията стоя 1 месец, след удар, смениха сума ти неща, плюс радиатор заради счупено ухо, нов калник, фар, и всичко тива за 4 седмици! Ми те са машини, бе [smilie=thank_you2.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”