Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Приятна среща се получи. Който дойде си получи Форумната карта. Имаше и нов колега @racho който пожела и получи форумни стикери.
20160508_180941.jpg
20160508_181637.jpg
Имаше и други колеги търсещи стикери ще се постарая следващия път да набавя.
Останалите карти за сега са в мен ако някой иска докато съм в движение в града мога да му я дам. Пускайте по един тел. номер на лично. В последствие тези който не са ми писали ще си намерят картите при Сами в сервиза.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Скромно като присъствие, но отново със супер настроение, шеги и закачки. Стана ясно как се завеждат щети при каско, кои автомивки да (не) ползваме и как правилно се лепят стикери (добре, че имаме малко останали в багажниците).
Ето малко overview за тези, които им е домъчняло за морските шкоди:
20160508_182619_Pano.jpg
20160508_182232.jpg
Както стана ясно имахме приятно посещение от нов колега @racho, за което благодарим и го очакваме отново скоро с нас (надявам се да му е харесало) . Налепихме го набързо и Laurin & Klement-a (1.8 T) вече е готов за подвизи:
20160508_181056.jpg
20160508_182415.jpg
И......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Stuci написа:Рачо е стабилен кадър - посещава и софийските срещи Стискам палци да освежи боята на Клемента, защото това е една от най-хубавите разцветки
Гледам, че се заформя софийска среща края на седмицата - нищо чудно пак да се видим, че ще имам работа към София.
А до боята има време, сега има много по-наожителни неща за правене. Но обещавам малко по малко колата да възвърне стария си блясък.
Здравейте, колеги. В петък 24.06.2016. Аз брата и още двама авери в 8:00 се събираме на Лукойла на магистралата и 8:30 тръгваме за Соколския. Ако има желаещи да пътуват с нас да заповядат.