Годзила (GT-R)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Годзила (GT-R)
Не му следя хронологията.
Той си има 3 Митсубишита- за рали/планинско, коне бол при него. ТСТ му ги правеше. Не знам за Нисана. Но, не е първия ГТР в България с проблем в кутията. Но все пак говорим главно за колите от първите поколения.След 2011/12 мисля, че понамаляха драстично рекламациите.
Нашият в Добрич и той имаше някакви шумове, но какво стана - не знам. Рядко се кара.....
Моят човек с Аудито със старата си конфигурация се бяха пускали с Нисана 480к.с.
До към 240 Нисана е на задна броня на А4ката и до там, понеже отсечката ни е къса.
Той си има 3 Митсубишита- за рали/планинско, коне бол при него. ТСТ му ги правеше. Не знам за Нисана. Но, не е първия ГТР в България с проблем в кутията. Но все пак говорим главно за колите от първите поколения.След 2011/12 мисля, че понамаляха драстично рекламациите.
Нашият в Добрич и той имаше някакви шумове, но какво стана - не знам. Рядко се кара.....
Моят човек с Аудито със старата си конфигурация се бяха пускали с Нисана 480к.с.
До към 240 Нисана е на задна броня на А4ката и до там, понеже отсечката ни е къса.

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Годзила (GT-R)
Говорим за стокови коли. Тунинг Нисана може и 1000к.с. да стане.
РС6 няма никакъв Шанс срещу ГТРа.
Нисана го унижава.
Външният вид на Нисана е специфичен, но точно от АудиРС6 е сто пъти по-хубав.
Едното е двувратка спортна кола, другото е някакво Комби.
Единственият плюс е че Аудито може да е семейна заради багажника.
Нисанът е за двама.
200 000лв и унижаваш всичко друго, което вече е над 250 000лв.
РС3 също пада.
Авентадори разни Ф тайпове ..... пълен смях
Само Р8 го бие трудно с една кола, като първите 400м пада и тя.
40к.с. има разлика в полза на Аудито.
РС6 няма никакъв Шанс срещу ГТРа.
Нисана го унижава.
Външният вид на Нисана е специфичен, но точно от АудиРС6 е сто пъти по-хубав.
Едното е двувратка спортна кола, другото е някакво Комби.
Единственият плюс е че Аудито може да е семейна заради багажника.
Нисанът е за двама.
200 000лв и унижаваш всичко друго, което вече е над 250 000лв.
РС3 също пада.
Авентадори разни Ф тайпове ..... пълен смях
Само Р8 го бие трудно с една кола, като първите 400м пада и тя.
40к.с. има разлика в полза на Аудито.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- BlackPearl
Годзила (GT-R)
Иначо, пак гледал някакви клипове?BlackPearl написа: П.С: Иванчо май е избрал ГТРа пред Ауди, защото на правата ГТРа е малко по бърз.
Я кажи за този? 3 от 3 за РСката! На твоят клип, Аудито (макар и съвсем минимално се забави, а при такива коли, това води до автобуси)
Да не стане обърквация !

- Sawyer
- Гараж: ///
Годзила (GT-R)
Точно тоя клип щях да пусна. RS6 и RS7 са МЕГАколи и просто не знам какво друго нещо тип "семейна кола" може да им се опре предвид факта, че взривяват GT-R.BlackPearl написа:Я кажи за този? 3 от 3
Аз ако имах парите за нещо скандално бързо (едва ли ще е в тоя живот), RS6 или RS7 винаги пред GT-R. Хем е кола - функционална, хем го наказва
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Годзила (GT-R)
Ами предлагам аз да взема ГТРа.
Искренчо и останалите Ауди ентусиасти Шестици и Седмици и да ги пробваме.
Мноооо нагласени клипчета явно има.
В коя посока , само така можем да разберем![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Искренчо и останалите Ауди ентусиасти Шестици и Седмици и да ги пробваме.
Мноооо нагласени клипчета явно има.
В коя посока , само така можем да разберем
@bega4kata каза:
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Годзила (GT-R)
Като ще се дават толкова пари Carrera 4S, пък нека на правата всички да ми пръскат. Само ще спирам да си го местя от единият в другият крачол 
- BlackPearl
Годзила (GT-R)
Аз ще дойда с Шкодата от 60км.+ да се пробваме! Нямам бюджет за такива "играчки". Къща бих си вдигнал на 2 етажа с дворче , но това е мой избор.
2ра ръка не бих си взел.
От 60км ще замерим разликата. Надявам се, няма да имаш претенции.
Ако искаш драг- Сливен, Кондьо, Калояново + тайм атак, Милчо за там ще е навит! Но, ако трябва и от място ще се пуснем за спорта! Все пак , както каза:
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
П.С: Аз тунинговано Ауди мога да ти докарам, но едва ли ще бъде приятна картината от 60+. Все ще намерим някой с РС6ца за спорта. В Шумен имате момче с РС6ца, возил е nikozo.
2ра ръка не бих си взел.
От 60км ще замерим разликата. Надявам се, няма да имаш претенции.
Ще се съобразиш с желанието на кола за 45к .La Furia Roja написа:200 000лв и унижаваш всичко друго, което вече е над 250 000лв.
П.С: Аз тунинговано Ауди мога да ти докарам, но едва ли ще бъде приятна картината от 60+. Все ще намерим някой с РС6ца за спорта. В Шумен имате момче с РС6ца, возил е nikozo.

- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Годзила (GT-R)
Е нали от 0 до 200км м час било меродавно или на 100метра ,или май 300-400 беше
За 200 000лв 2 етажа къща с дворче ще вдигнеш кога Джуджето стане Шакил О Нийл и Литекса стане ЦСКА
@bega4kata каза:
- BlackPearl
Годзила (GT-R)
Не знам как е при Вас в Шумен.....,но тук и за под 200к. ще си вдигна грубия строеж + цялата документация/проект + закупуване на парцел!
П.С: Е, нали ще караш суперкар дето ще засрамва всичко до 250к. и пак претенции имаш: Ама така, ама онака!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Нали на миля, на километър гледаше!
Ако искаш, можем на 4та от 30 да пробваме също! Както ти кажеш....мир да има само!
Меродавно за кого? Коя кола е най-бърза или кой шофьор?
Кола най-бърза на ? Чисто ускорение, от място или. То всеки може да си ги върти както иска.
П.С: Е, нали ще караш суперкар дето ще засрамва всичко до 250к. и пак претенции имаш: Ама така, ама онака!
Нали на миля, на километър гледаше!
Ако искаш, можем на 4та от 30 да пробваме също! Както ти кажеш....мир да има само!
Меродавно за кого? Коя кола е най-бърза или кой шофьор?
Кола най-бърза на ? Чисто ускорение, от място или. То всеки може да си ги върти както иска.

- BlackPearl
Годзила (GT-R)
Чака те за тестово шофиране.
Като го огледах детайлно....би мама му на РС6.
Идеална е ,да си правиш кефа.
Семейно си имаш Скаут
.
Идеална е ,да си правиш кефа.
Семейно си имаш Скаут
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Sawyer
- Гараж: ///
Годзила (GT-R)
203 700лв... Да си го карат
Това, което ме впечатли обаче, беше, че са оставили тази рядко срещана кола насред мола, без каквото и да било ограничение да се пипа. Капакът и вратите бяха с издран лак целите ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Годзила (GT-R)
Ще се пребоядисва направо,как така бяла?Позор!BlackPearl написа:Свалят 20% от цената и отива при Доктора.
Той ще си го полира!