Зимни гуми О4 препоръки

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
lpetrovv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG

Зимни гуми О4 препоръки

Мнение от lpetrovv »

Уж трябва да имат допълнително плат в борда за да увеличат товарния индекс.
Аватар
strazhara

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавия 1, 1.9ТДИ, ASV110к.с. 2002г. 5скорости
Шкода Октавия 4, 2.0ТДИ, DSU115к.с. 2021г. 6скорости

Зимни гуми О4 препоръки

Мнение от strazhara »

Аз си купих четери броя DUNLOP WINTER SPORT 5 205/60 R16 96H XL за новия шкодак. Преди това четири лети джанти от ауди с капачки на шкода. Гумите са по джантите, но мисля идната седмица да ги монтирам и огледам ходовата част. До сега старата шкода съм я карал CONTINENTAL WinterContact TS 870 P и съм много доволен. Последните в момента са номер едно в класациите за зимни гуми, а dunlop на 4място.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”