Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
exploited написа: 03.09.2025, 11:05:19
а колкото до предното предполагам, че повечето хора използват мощността при извънградско шофиране.
Ами тя на 300кс. и извън града като и подадеш цялата газ от 80 нагоре върти гуми и започва да се ограничава.
Скоро ми показваха клип на О4 VRS около 340кс.
От 80 до 160 на пълна газ и свети тракшън контрола.
По-добре да имам проблеми защото съм бърз, а не защото съм бавен, въпрос на гледна точка де, един приятел казва " Шампиона е не който стигне най-бързо, а който изгори най-малко " ама той кара 100 коня дизел и така му е изгодно буквално и преносно. А имате ли проблеми с минаването на технически преглед , казаха ми на пункта , че е възможно бензиновите след 2002 да са с проблеми , така или иначе не мисля да правя генерации, даунпайпи и т.н. Говорим за сток или стейдж 1 врс.
Не се занимавай със скъпите Шкоди
и комби-момби ...
взимай моята viewtopic.php?p=406670#p406670
слагай едно Thule, ако ти трябва повече обем за багаж и давай газ
Често се возя в същата кола със същите характеристики, върви много добре, но тотално не е моята, висок и тежък съм и се чувствам притиснат в нея, а ако беше само до багажника и на сегашната щях да й сложа. Успех с продажбата, някой запален рейсър ще й се кефи.
exploited написа: 27.08.2025, 16:41:57
Колебая се дали да си взема гореспоменатата шкода в комби варианти dsg 6, интересува ме как мога да я засиля прилично, за да задоволи нуждите ми
Имаше някаква разлика в предния диференциал между 220 коня, 230 коня и 245 коня. Май всички 245 коня са с умните дифове, на 230 коня беше въпрос на поръчка и всички 220 коня са с обикновен диф. Да ме коригират по-знаещите, понеже на засилени коли това е от значение )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
peyopetrishki написа: 03.09.2025, 18:27:34
Май всички 245 коня са с умните дифове, на 230 коня беше въпрос на поръчка и всички 220 коня са с обикновен диф. Да ме коригират по-знаещите
Не знам, но при мен сега, предно предаване ~ 430 коня, с изключен ASR, от 60 цялата газ - мнннн леко да превърти в началото и заминава брутално. Вече ако е мокро - майка плаче