Skoda Octava 3 VRS, TSI - поредното бързо комбЕ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Несъмнено. Предно дизел 150 кс ръчка около литър още ще подобри разхода. Аз останах с впечатление че искаш да сменяш РСката с дизел 150 4х4. В този ред на мисли и кутията има значение както знаеш. Все по-трудно се намират ръчки. Предимството е около литър и там. Ръчна срямо ДСГ. И такава имаме 2.0 Дизел 150кс ДСГ 4.4 Скаут. Литър повече гори на сто спрямо Скаут ръчната
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Що не О4 1,5TSI MHev?
Мойта автомат ми дава 5,8-5,9/100, смесено градско и по кварталите над околовръстното,където ми е ежедневния маршрут.
Мойта автомат ми дава 5,8-5,9/100, смесено градско и по кварталите над околовръстното,където ми е ежедневния маршрут.
- NaskoG
- Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
now Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline
Хубава кола е, но за съжаление бюджетът ми е ограничен, затова ще е 2.0 тди 150 к.с. или 1.4 тси 140/150. Даже си харесах една на обява 1.4 тси, дори е същият цвят..coverdale написа: 04.05.2025, 11:31:42 Що не О4 1,5TSI MHev?
Мойта автомат ми дава 5,8-5,9/100, смесено градско и по кварталите над околовръстното,където ми е ежедневния маршрут
- NaskoG
Отчет за свършената работа. Платих си файла, 10 кинта, намерих едни пичове от София, пратих им файловете и за 45 кинта ми изработиха ляво и дясно краче от прилична АБС пластмаса, сложих ги на щората, заспаха от раз. Още веднъж евала за помощта, щото иначе трябваше нова щора да купувам заради таз тъпотия.chill написа: 27.04.2025, 10:16:49 Тези май са за О3 вече:
https://cults3d.com/en/3d-model/gadget/ ... helf-trunk
П.П. Шкодака на заслужена кафе почивка след яко раздаване на газ ( в рамките на разумното

- NaskoG
С един колега от форума обсъдихме варианта да сложа газ на VRS-а. Сумата беше около 4000 лева. Реших, че такова нещо не бих причинил на тази кола и колкото и да харчи, докато се продаде, ще я карам на бензин... междудругото, понеже старата любов ръжда не хваща (в случая тази малко е поръждясала, но в завидно състояние за годините си) се сдобих с един доста рядък екземпляр, класиката от не толкова далечното минало, с неостаряващ дизайн ....Галант , шестак с ръчни скорости...за малко повече пари от цената на една газова за шкодата.. Някои могат и да ме оплюят, но може би това е колата, с най- яката муцуна, дето съм карал (преди 10-15г имах два такива), даже по-яка и от октавията. ...тази кола в никакъв случай няма да смени октавията, но за служебна, и най-вече за съботно-неделна разходка, е чудесна.

- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Турбо мотора ли е?
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Аз не виждам какво има да й причиняваш, парите за газова ше ги дадеш за ремонти и едно обслужване на дизела...
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- NaskoG
- NaskoG

Първо море за синия буркановоз- на плаж Амос, малко по надолу след Перамос. София- Неа Ираклица 7.3 на 100, супер комфортно пътуване. Багаж за 1 седмица + цяла палатка и оборудване навряни в багажника за 3 дни на къмпинг на Тасос.
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
В Сандански, като кажеш, че си бил на Неа Перамос, имат предвид точно тези плажове около Пепони и Liquid. Никой не ходи на плаж в самото село, щото плажа е куц. Директно през лозята и на тази ивица, където е плажа.
Аз сега разбрах, че се казва Амос. Всички му казват Пепони
На морето колите са най-бързи!
- NaskoG
Пепони, Ликуид, Аммос с все имена на бийч барове. Реално са си на една плажна ивица. Да, на Перамос не може и да става дума за плаж, всички ходят тук. Чак е пренаселено вече. 5та година идваме, тази година е вече ад. Догодина ще е към Парга или на Лефкада.Kiko Varna написа: 30.06.2025, 14:14:28 В Сандански, като кажеш, че си бил на Неа Перамос, имат предвид точно тези плажове около Пепони и Liquid. Никой не ходи на плаж в самото село, щото плажа е куц. Директно през лозята и на тази ивица, където е плажа.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Плажът се казва Амолофи и е топ. Ние не ходим на друг, когато сме в региона - и свободната им зона е както трябва като размер и спокойствие.
Този любопитен факт не го знаех: "Ammolofoi is a beach in Greece that has the largest volume of sand."
Този любопитен факт не го знаех: "Ammolofoi is a beach in Greece that has the largest volume of sand."
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Ние ходим там от 2004, като бяхме млади и не ни слушаше главите, имаше едно правило:
7:00 в Събота пред РПК в Сандански и последната кола на Пепони плаща фрапетата
Тази година не съм ходил на Перамос още, защото е много горещо. Ходихме под Солун на полуострова близо до Агия Триада и беше много хубаво и спокойно началото на Юни. Но предполагам, че ще е някакъв ад от хора, щом днес е Четвъртък и задръстването започва от Симитли до Кресна.
7:00 в Събота пред РПК в Сандански и последната кола на Пепони плаща фрапетата
Тази година не съм ходил на Перамос още, защото е много горещо. Ходихме под Солун на полуострова близо до Агия Триада и беше много хубаво и спокойно началото на Юни. Но предполагам, че ще е някакъв ад от хора, щом днес е Четвъртък и задръстването започва от Симитли до Кресна.
На морето колите са най-бързи!
- NaskoG
До миналата година минавахме през Гоце Делчев заради тапата на Кулата, тая година поради някакво чудо, че пътувахме на 29ти в неделя, на Кресна нямаше тапа. Явно пак ще минава през Илинден...Kiko Varna написа: 03.07.2025, 18:20:37 Тази година не съм ходил на Перамос още, защото е много горещо. Ходихме под Солун на полуострова близо до Агия Триада и беше много хубаво и спокойно началото на Юни. Но предполагам, че ще е някакъв ад от хора, щом днес е Четвъртък и задръстването започва от Симитли до Кресна
- NaskoG
Шапки долу, Лидълът в Неа Ираклица има най хубавата гледка.