Octavia 4 Edition Racing Blue Metallic - 5г синьо

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
maiden

Škoda Фен²

Мнение от maiden »

Благодарение на съфорумците "smoke" и "Erebus" -> едни джанти реплики от завода в полша, който прави джанти за VAG и Kia/Hyundai:
ИзображениеИзображение
Като забележки мога да кажа, че имаше тресене при 130км/ч, обаче направих рекламация в Медина Мед и хората бяха много коректни. Направиха нов баланс за тяхна сметка на "VIP" машината и нещата заспаха :)
Аз исках точно копие на Skoda Draconis, обаче на 17 цола имаше само 7J, а аз исках 7.5J защото съм с гуми 225. Затова взех джанти за Ауди, които са 7.5J, но с втулки на 57.1.
Винаги има някакъв компромис...

Една снимка от вчера без капачки:
Изображение
maiden

Škoda Фен²

Мнение от maiden »

Благодарение на колегата GSH си имам и аз Sportline волан:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”