Шкода Скала - Срокове за доставка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
balki
- Гараж: Skoda Scala 1.0 TSI 80kW
Доставка на Скала
Колеги, явно има раздвижване с Октавиите, особено ръчни скорости. Някой скоро да е получавал новини за своята Скала, прогноза за производство? Май имат проблем с автоматичните скоростни кутии :/
-
MadAxeman
- Гараж: Skoda Scala 1.0TSI, 95hp (2023)
Доставка на Скала
Преди 2 седмици говорих с дилъра - намало конкретна информация.
-
Vesislav
Доставка на Скала
Моя дилър каза същото и че за Скала имало голямо забавяне.
-
Sinchero
Доставка на Скала
Интересна новина от днес,чух се с дилъра от 32 седмица колата е изместена за 21 седмица,човека каза че щом е с толкова близка дата за производство на 99% ще се произведе в плануваната седмица. Да видим какво ще стане, че не ми се чака вече ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
-
Vesislav
Доставка на Скала
Горе долу тази или другата седмица е 21-ва
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Доставка на Скала
-
Sinchero
Доставка на Скала
От 22 до 28.05, колега ти си я поръчал 3 седмици преди мен.
Дано не променят нищо и да ги произведат възможно най скоро
-
balki
Доставка на Скала
Честито за добрите новини! Дано скоро пътува към България!
Да попитам,автоматик ли е? Нещо допълнително като екстри?
-
Sinchero
Доставка на Скала
Благодаря,дано се случат нещата по скоро.1,5 TSI-150hp автомат,Вижън,допълнително не съм поръчвал нищо,във Вижън влизаха няколко оборудвания и като видях какво включва реших, че тези неща са ми достатъчни.balki написа: 04.05.2023, 19:21:42 Честито за добрите новини! Дано скоро пътува към България!
-
balki
Доставка на Скала
Колеги, някой да се похвали с раздвижване?
-
Sinchero
Доставка на Скала
Трябва да звънна на дилъра през 22-ра седмица,да разбера дали е произведена според плана,дано имам късмет,както и всички чакащи !
-
Sinchero
Доставка на Скала
Колега,случайно да си проверявал при дилъра какво се случва?Аз ще го направя другата седмица!
-
Vesislav
Доставка на Скала
Здравейте, днес бях при дилъра, моята кола е планирана за 44 седмица
Обясни ми, че за Скала имало огромно забавяне, като това било ориентировъчна дата и можело да я издърпат и по-напред. Друг колега със Скала ( поръчана на 20.06.2022 ) има дата за 33 седмица. Обясни ми и за забавяне в доставките и че някои хора са чакали по 2 месеца за да им я докарат, тъй като нямало тирове, но вече този проблем бил преодолян. Ще си изчакам- чакането... Някой има ли друга информация?
П.С. - Също така ми каза, че уж спирали да дават информация за седмиците и не се ангажира да ми каже нещо конкретно за количката, за да не ме излъже.
П.С. Единственото сигурно, което каза, че ако влезе в 4 седмичния буферен срок, значи ще я произведат в месеца.
Обясни ми, че за Скала имало огромно забавяне, като това било ориентировъчна дата и можело да я издърпат и по-напред. Друг колега със Скала ( поръчана на 20.06.2022 ) има дата за 33 седмица. Обясни ми и за забавяне в доставките и че някои хора са чакали по 2 месеца за да им я докарат, тъй като нямало тирове, но вече този проблем бил преодолян. Ще си изчакам- чакането... Някой има ли друга информация? П.С. - Също така ми каза, че уж спирали да дават информация за седмиците и не се ангажира да ми каже нещо конкретно за количката, за да не ме излъже.
П.С. Единственото сигурно, което каза, че ако влезе в 4 седмичния буферен срок, значи ще я произведат в месеца.
-
Sinchero
Доставка на Скала
Няма никаква логика в нищо явно,ти си поръчал около месец преди мен,а е планирана за 44-а седмица
Другата седмица ще пиша,като се чуя с дилъра,дано има добри новини за всички.
Ако може да се вярва на това,значи моята трябва да я произведат тези дни.Звънях последно на 02.05.23г. като ми каза планувана за 21 седмица,което е в този тъй наречен буфер.Vesislav написа: 23.05.2023, 16:54:36 П.С. Единственото сигурно, което каза, че ако влезе в 4 седмичния буферен срок, значи ще я произведат в месеца.
Другата седмица ще пиша,като се чуя с дилъра,дано има добри новини за всички.
-
balki
Доставка на Скала
Звънях последно на 2.05, беше прогнозно 33та,поръчана октомври 22, ще почакам преди да звъня пак,защото само ме изнервя тази липса на конкретен план честно казано.